Με το πρώτο official teaser trailer να αναμένεται σύντομα


Τις πρώτες εικόνες της πολυαναμενόμενης Super Mario movie έδωσε στη δημοσιότητα η Nintendo, με τον Chris Pratt να έχει αναλάβει να χαρίσει τη φωνή του στον iconic Ιταλό υδραυλικό και ήρωα του ιστορικού video game.

Το official poster της ταινίας κοινοποιήθηκε στα social media στις 4 Οκτωβρίου, δίνοντας μια πρώτη γεύση στους θαυμαστές του franchise ως προς το πώς θα μοιάζει το animation, αλλά και επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου του 2023.

Επιπρόσθετα, έγινε γνωστό ότι το trailer της ταινίας θα γίνει διαθέσιμο σήμερα το βράδυ (6 Οκτωβρίου), μέσα από ένα live presentation στο Nintendo Direct.

Στο poster της ταινίας, ο Mario εμφανίζεται στους δρόμους ενός πολύ busy Mushroom Kingdom, όσο το κάστρο της Πριγκίπισσας Peach φαίνεται στο βάθος.

Σε παραγωγή των στούντιο της Illumination, στην ταινία πρόκειται να ακούσουμε επίσης τους Charlie Day ως Luigi, Anya Taylor-Joy ως Πριγκίπισσα Peach, Jack Black ως Bowser, Seth Rogen ως Donkey Kong και Keegan-Michael Key ως Toad.

Αναμένουμε με αγωνία!