Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Damien Chazelle με τους Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και Diego Calva


Τα ξέφρενα parties στο Hollywood των 1920s ζουν οι Margot Robbie και Brad Pitt στο ολοκαίνουριο trailer του Babylon του Damien Chazelle. Η ταινία του αγαπημένου σκηνοθέτη αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2023 και το κοινό έχει τώρα στη διάθεσή του την πρώτη γεύση αυτής.

Τοποθετημένο στα late 1920s και την περίοδο της μεγάλης Ύφεσης, το Babylon συνδυάζει το μεγαλείο του Great Gatsby, αλλά και του Once Upon a Time, σε μια χολυγουντιανή ιστορία που αφηγείται το πέρασμα της κινηματογραφικής βιομηχανίας από τον βουβό κινηματογράφο σε αυτόν που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των χαρακτήρων του Babylon είναι fictional, αυτοί βασίζονται σε πραγματικές φιγούρες της περιόδου. Το λαμπερό cast της ταινίας ηγείται ο πολυβραβευμένος Brad Pitt, που ερμηνεύει τον Jack Conrad, ο ρόλος του οποίου βασίζεται στις προσωπικότητες των John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks. Η Margot Robbie από την άλλη υποδύεται την ανερχόμενη ηθοποιό, Nellie LaRoy, εμπνευσμένη από το original “It Girl” της εποχής, Clara Bow.

Το all-star cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Tobey Maguire, Li Jn Li, Jean Smart, Lukas Haas, Katherine Waterston, Max Minghella, Rory Scovel, Flea, Jeff Garlin, Samara Weaving και Olivia Wilde, ο βασικός πρωταγωνιστής ωστόσο είναι ο newcomer, Diego Calva. Εκείνο ερμηνεύει έναν μετανάστη από το Μεξικό, τον Manny Torres, που σύμφωνα με το Vanity Fair αποτελεί το «βλέμμα του κοινού στον κόσμο του Babylon».

Ο Damien Chazelle που βρίσκεται στον ρόλο του σκηνοθέτη της ταινίας έγινε παγκοσμίως γνωστός έπειτα από το smash hit του από το 2016, το πολυβραβευμένο musical La La Land. Η ταινία τον κατέστησε τότε στον νεότερο σκηνοθέτη που κερδίζει ποτέ Όσκαρ σκηνοθεσίας, στα 32 του μόλις χρόνια. Ο ίδιος βρέθηκε πρόσφατα στον ρόλο του executive producer στη σειρά musical του Netflix, The Eddy.

Δείτε εδώ το trailer, όπως και την uncensored version αυτού: