«Δεν ευαισθητοποιείς κάθε μέρα τον κόσμο για κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα σώσει ζωές» δήλωσε ο Reynolds


Τις εξετάσεις κολονοσκόπησης στις οποίες υποβλήθηκαν βιντεοσκόπησαν οι Ryan Reynolds και Rob McElhenney, σε μια κίνηση για την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον καρκίνο.

Ως μέρος της κίνησης Lead From Behind, οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν το βίντεο με τις κολονοσκοπήσεις τους, ενώ συζήτησαν και για την απόφαση και τα κίνητρα πίσω από τη δημοσιοποίηση της διαδικασίας αυτής.

«Δεν θα προχωρούσα ποτέ σε μια ιατρική διαδικασία on camera και μετά να την μοιραστώ», αναφέρει ο Reynolds στο video. «Δεν ευαισθητοποιείς όμως κάθε μέρα τον κόσμο για κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα σώσει ζωές. Αυτό είναι επαρκές κίνητρο ώστε να επιτρέψω να δείτε μια κάμερα να χώνεται στο κ@λο μου!».

Ο γιατρός του Reynolds συνεχίζει: «Διακόπτεις τη φυσική εξέλιξη μιας ασθένειας, μιας διαδικασίας που θα τελείωνε με την μετατροπή της σε καρκίνο και που θα προκαλούσε κάθε είδους πρόβλημα. Αντίθετα, όχι απλά κάνεις διάγνωση του πολύποδα, αλλά τον αφαιρείς κιόλας».

Δείτε το σχετικό video εδώ:

Σε άλλα νέα γύρω από την καριέρα τους, Reynolds και McElhenney πρόσφατα συνεργάστηκαν στο νέο ντοκιμαντέρ του FX, Welcome To Wrexham, το οποίο και ασχολείται με την εξαγορά της Ουαλικής ποδοσφαιρικής ομάδας από τους ίδιους.

Executive produced από τους ίδιους τους Reynolds και McElhenney, η original σειρά προβάλλεται στο Disney+.