Το full-length trailer της ταινίας του Andrew Dominik είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες δόσεις συγκίνησης, αλλά και αντιδράσεις


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer του πολυαναμενόμενου Marilyn Monroe biopic του Netflix, Blonde, με πρωταγωνίστρια την ανερχόμενη Ana de Armas στον ρόλο της εμβληματικής ηθοποιού.

Το δίλεπτο clip της ταινίας του Andrew Dominik υπόσχεται μεγάλες δόσεις συγκίνησης, αλλά και αντιδράσεις, αναπαριστώντας το old Hollywood glamour φόντο της ζωής της Monroe και τους εκατοντάδες paparazzi που διαρκώς την πολιορκούσαν καθ΄όλη της τη ζωή.

Στο trailer ακούγεται μία slowed version του “Diamonds Are a Girl’s Best Friend” της Monroe, ενώ σε αυτό βλέπουμε μια behind-the-scenes εκδοχή της ηθοποιού. «Η Marilyn δεν υπάρχει», αναφέρει η de Armas στο clip. «Η Marilyn Monroe υπάρχει μόνο στην οθόνη».

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτή είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, που κυκλοφόρησε το 2000. Δίπλα στην de Armas πρόκειται να δούμε τους Bobby Cannavale, Adrien Brody και Sara Paxton, μεταξύ πολλών ακόμη.