Η animated sci-fi κωμωδία πρόκειται να επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και υπόσχεται όπως πάντα μπόλικο γέλιο


Στις 4 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της η 6η σεζόν του αγαπημένου Rick and Morty, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Adult Swim.

Οι λεπτομέρειες γύρω από την επιστροφή της animated sci-fi κωμωδίας είναι πολύ λίγες μέχρι στιγμής, με το στούντιο αυτής να γράφει στο σχετικό δελτίο τύπου “Piss! Family! Intrigue! A bunch of dinosaurs! More piss!”. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

Η σειρά των Justin Roiland και Dan Harmon γνωρίζουμε από το 2018 ότι έχει ανανεωθεί μέσω ενός συμβολαίου-μαμούθ, τουλάχιστον για τα δεδομένα μιας σύγχρονης animated σειράς, με τους θαυμαστές αυτής να έχουν να περιμένουν 70 ολόκληρα νέα επεισόδια.

Στη νέα σεζόν, ο Roiland θα χαρίσει για ακόμη μια φορά τη φωνή του και στους δύο πρωταγωνιστές, ενώ series regulars όπως οι Sarah Chalke, Chris Parnell και Spencer Grammer επίσης πρόκειται να επιστρέψουν.

Ταυτόχρονα, οι θαυμαστές του Ricky and Morty έχουν να περιμένουν και ένα spinoff 10 επεισοδίων στο επόμενο διάστημα, το Ricky and Morty: The Anime, δια χειρός Takashi Sanok. Ο ίδιος έχει στο παρελθόν σκηνοθετήσει τα anime shorts “Rick and Morty vs. Genocider” και “Summer Meets God (Rick Meets Evil)”.

Η επιστροφή λοιπόν από τις καλοκαιρινές διακοπές θα μας φέρει την ολοκαίνουρια σεζόν του Rick and Morty. Μέχρι τότε υπομονή και καλές βουτιές!

Δείτε και το unofficial teaser trailer της σεζόν: