Δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου νέου horror του Ti West


Ως smalltown serial killer πρωταγωνιστεί η Mia Goth στο prequel του Χ με τίτλο Pearl, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Το trailer του πολυαναμενόμενου νέου horror του Ti West μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Μιλώντας στο IndieWire νωρίτερα μέσα στο 2022, ο West είχε αναφέρει ότι έμπνευση για το Pearl είχαν αποτελέσει τα μελοδράματα του Douglas Sirk όπως και η… Mary Poppins.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι θα τον ενδιέφερε να γυρίσει και μια τρίτη ταινία στο ίδιο franchise, η οποία και θα εκτυλίσσεται στα ’80s. «Αυτή θα έχει να κάνει με το πώς το home video έχει επηρεάσει τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για αυτές τις ταινίες. Προσπαθώ να χτίσω έναν κόσμο μέσα από όλο αυτό, όπως ο κόσμος κάνει στις μέρες μας. Δεν μπορείς να γυρίσεις μια slasher movie χωρίς μερικά sequels», δήλωσε πιο συγκεκριμένα.

Το Pearl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου, χωρίς να είναι γνωστό ακόμη τι θα συμβεί με την εγχώρια διανομή.