Πότε αναμένεται να δούμε το πολυαναμενόμενο sequel στις αίθουσες;


Τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Black Panther: Wakanda Forever, το τρέιλερ του οποίου δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα στο San Diego Comic-Con την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη νέα ταινία της Marvel ο χαρακτήρας της Angela Bassett, Rowanda, φαίνεται πως αναλαμβάνει μερικά από τα καθήκοντα που κάποτε διέθετε ο Black Panther, τον οποίο και ερμήνευσε στο παρελθόν ο Chadwick Boseman που έφυγε από τη ζωή το 2020.

Στο τρέιλερ ακούγεται μια διασκευή του “No Woman No Cry” του Bob Marley και των Wailers, μιξαρισμένο μαζί με το “Alright” του Kendrick Lamar.

Το Black Panther sequel είχε ήδη επιβεβαιωθεί λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του μεγάλου blockbuster από το 2018, με το project ωστόσο να παγώνει μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή του.

Την νέα ταινία της σειράς σκηνοθετεί και πάλι ο Ryan Coogler, με τους Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Martin Freeman, Winston Duke και Angela Bassett να αποτελούν το cast της. Στο sequel πρόκειται να δούμε και την ηθοποιό του If Beale Street Could Talk, Dominique Thorne, αλλά και την Michaela Coel του I May Destroy You.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: