Το πολυαναμενόμενο Game of Thrones prequel έρχεται αυτόν τον Αύγουστο


Το επίσημο τρέιλερ για το House of the Dragon έδωσε στη δημοσιότητα το ΗΒΟ, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου έπειτα από μεγάλη αναμονή για τους θαυμαστές της αγαπημένης σειράς, Game of Thrones.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του George R.R. Martin, Fire & Blood, το prequel αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Targaryen, συμπεριλαμβανομένου του εμφύλιου πολέμου μεταξύ των Rhaenyra και Aegon Targaryen για τον έλεγχο τον Επτά Βασιλείων. Ο πόλεμος αυτός εκτυλίσσεται περίπου 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στη σειρά Game of Thrones.

Στο House of the Dragon πρόκειται να δούμε τους Matt Smith (Daemon Targaryen), Emma D’Arcy (Rhaenyra), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Paddy Considine (Viserys Tagaryen), Eve Best (Rhaenys Targaryen), Rhys Ifans (Otto Hightower), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Sonoya Mizuno (Mysaria), Tom Glynn-Carner (Aegon Targaryen), Jefferson Hall (Tyland Lannister) και πολλούς ακόμη.

Μετά την πρεμιέρα του House of the Dragon, τα Game of Thrones spin-offs που θα ακολουθήσουν είναι τα The Sea of Snake, 10,000 Ships, A Knight of the Seven Kingdoms, και μια δραματική animated σειρά με τίτλο The Golden Empire. Ο Kit Harrington πρόκειται επίσης να επιστρέψει στον ρόλο του Jon Snow σε ένα Game of Thrones sequel που ανακοινώθηκε πριν από λίγο μόλις καιρό.