Η Swift πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους Margot Robbie, Christian Bale και Robert De Niro, στην πολυαναμενόμενη ταινία του David O. Russell


Στο official trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Amsterdam πρωταγωνιστεί η Taylor Swift, η οποία μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα βρισκόταν ανάμεσα στο λαμπερό cast του crime drama του David O. Russell.

Η Swift πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους Margot Robbie, Christian Bale και Robert De Niro, ενώ μαζί τους βρίσκονται στην ταινία οι Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek και Zoe Saldaña.

Το Amsterdam εκτυλίσσεται στα 1930s, με το lead trio της ταινίας να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης περιπέτειας, που στιγμάτισε την Αμερικανική ιστορία.

Δείτε την πρώτη γεύση από το Amsterdam εδώ:

Το cast της ταινίας είχε εν μέρει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο του 2021, ενώ το πρώτο δείγμα αυτής προβλήθηκε στο CinemaCon του Las Vegas στις 27 Απριλίου αυτής της χρονιάς.

Τη δουλειά του David O. Russell την έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν μέσα από ταινίες όπως το Joy και το Three Kings.

Το Amsterdam αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον φετινό Νοέμβριο.

Ο ρόλος της Swift στο Amsterdam είναι και ο πρώτος της μετά από αυτόν της Bombalurina στο live-action version του Cats από το 2019. Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει ως Rosemary στο The Giver του 2014, αλλά έδωσε και τη φωνή της στην Audrey στο The Lorax του 2012.