Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης rom-com ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο


Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, George Clooney και Julia Roberts βγάζουν ένα «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και επιστρέφουν επανενωμένοι στις οθόνες μας αυτόν τον Σεπτέμβριο, σε μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Οι δύο πρωταγωνιστές επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, που αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again), σε σενάριο του ίδιου και του Daniel Pipski.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που Clooney και Roberts πρωταγωνιστούν μαζί σε ένα rom-com, έχοντας προηγουμένως συμπρωταγωνιστήσει στα Ocean’s Eleven και στο Money Monster του 2016.

Το cast συμπληρώνουν οι Kaitlyn Dever, Billie Lourd (Booksmart), Maxime Bouttier και Lucas Bravo (Emily In Paris).

Roberts και Clooney βρίσκονται επίσης στον ρόλο των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τους Deborah Balderstone, Tim Bevan, Eric Fellner, Marisa Yeres Gill, Lisa Roberts Gillan, Sarah Harvey και Grant Heslov.

Δείτε εδώ το trailer: