Δείτε το fan-made trailer με αφορμή το επικείμενο reboot της σειράς


Ένα fan-made trailer του κλασικού Frasier έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, με αφορμή το επικείμενο reboot της σειράς. Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη σειρά επαναπροσεγγίζεται ως horror ταινία, αφήνοντας χωρίς αμφιβολία τους θαυμαστές της με το στώμα ανοιχτό!

Το fan-made trailer περιλαμβάνει τα original μέλη του cast, συμπεριλαμβανομένων των Kelsey Grammer, David Hyde Pierce, Jane Leeves, Peri Gilpin, John Mahoney, Dan Butler, Bebe Neuwirth και Edward Hibbert. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Frasier να απειλεί τον ίδιο του τον αδερφό, τον Niles.

Ο John Mahoney, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, συμμετέχει και ο ίδιος στο trailer, μέσα από την συμπερίληψη μιας polaroid φωτογραφίας του ίδιου.

Ο Kelsey Grammer, ο οποίος υποδύθηκε τον Dr. Frasier Crane στη σειρά, επιβεβαίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το Frasier θα επέστρεφε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από ένα revival δια χειρός της Paramount+. Χωρίς να είναι επίσημο για την ώρα, ο Grammer είχε αναφέρει τότε ότι η πλειοψηφία του  original cast θα επέστρεφε για το reboot, με τον Pierce στον ρόλο του Niles, τη Leeves στον ρόλο της Daphne και την Gilpin στον ρόλο της Roz.

Το Frasier προβλήθηκε για 11 ολόκληρες σεζόν, από το 1993 μέχρι και το 2004, έχοντας δημιουργηθεί ως spin-off της σειράς Cheers. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε αναμένεται να προβληθεί το reboot, σίγουρα όμως είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό!