Και το Hawkins βρίσκεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο που μέχρι στιγμής έχει συναντήσει


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer του δεύτερου μέρους του Stranger Things 4 και μέσα σε δύο μόλις λεπτά συναρπάζει το κοινό που περιμένει με αγωνία να δει τη συνέχεια της άκρως επιτυχημένης σειράς.

Το επικό trailer ξεκινά με μια προειδοποίηση Dr. Martin Brenner AKA Papa, ο οποίος λέει στην Eleven ότι οι φίλοι της «δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτή τη μάχη», αλλά και ότι «το Hawkins θα πέσει».

Η Eleven εμφανίζεται να έχει ξαναβρεί ένα μέρος των δυνάμεών της, προετοιμαζόμενη να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο και άκρως επικίνδυνο Vecna, που απειλεί ολόκληρο το Hawkins.

Την ίδια στιγμή, Hopper, Joyce και Murray προσπαθούν να ξεφύγουν από τη Ρωσία και τον Demogorgon.

Το trailer ντύνει μουσικά το εμβληματικό κομμάτι της Kate Bush, “Running Up That Hill”, το οποίο και επέστρεψε στα παγκόσμια singles charts χάρη στην τεράστια επιτυχία της sci-fi σειράς.

To Netflix κυκλοφόρησε τα πρώτα επτά επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς στις 27 Μαΐου, ενώ τα δύο υπολειπόμενα θα γίνουν διαθέσιμα την 1η Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής, η τέταρτη σεζόν έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix, με αυτήν να είναι η most-viewed σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η δεύτερη σεζόν του Bridgerton.

Δείτε εδώ το trailer: