Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας, παραγωγής Netflix


Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης Matilda, της μιούζικαλ διασκευής δηλαδή του κλασικού παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, δια χειρός Netflix. Σε αυτό, η βραβευμένη Emma Thompson μεταμορφώνεται στη Miss Trunchball, ενώ τον χαρακτήρα της χαρισματικής πιτσιρίκας ερμηνεύει η ανερχόμενη Alisha Weir. Στον ρόλο της Miss Honey βρίσκεται η αστέρας της πρόσφατης ταινίας James Bond, Lashana Lynch.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν με τη σειρά τους οι Stephen Graham και Andrea Riseboroug, όπως και ο κωμικός ηθοποιός, Sindhu Vee.

Το teaser της ταινίας δίνει μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε αυτήν, λίγο πριν από την κυκλοφορία της στην πλατφόρμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σκηνοθετημένη από τον Matthew Warchus και σε σενάριο Dennis Kelly, η νέα Matilda προέρχεται από το βραβευμένο με Tony και Olivier award μιούζικαλ του Tim Minchin, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο West End το 2011. Δεν πρόκειται φυσικά για την πρώτη φορά που βλέπουμε το παραμύθι του Roald Dahl στη μεγάλη οθόνη, μιας που αυτό γυρίστηκε για πρώτη φορά το 1996, με την Mara Wilson στον ρόλο της Matilda και την Pam Ferris σε αυτόν της Miss Trunchball. Η Embeth Davidtz είχε ερμηνεύσει τότε τη Miss Honey, ενώ ο Danny DeVito σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε αυτήν ως Mr. Wormwood.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας: