«Έριξε» το ίντερνετ το trailer του The Way of Water


Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Avatar 2 κυκλοφόρησε και κατέγραψε ένα ασύλληπτο ρεκόρ προβολών μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, το teaser του The Way of Water σημείωσε 148.6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες, με 23 εκατομμύρια από τις καταγεγραμμένες προβολές να προέρχονται μόνο από την Κίνα.

Το trailer του πολυαναμενόμενου sequel δια χειρός James Cameron προβλήθηκε στους κινηματογράφους μαζί με την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness, η οποία και έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την πρεμιέρα της.

Το trailer κατάφερε μέχρι και να ξεπεράσει τις προβολές μίας μέρας που είχαν συμπληρώσει όλες οι προηγούμενες ταινίες Star Wars.

Στο Avatar 2, μεταφερόμαστε δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με την οικογένεια των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους) να επιστρέφει για ακόμη μια φορά .

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.