Το trailer ανακάλυψαν fans της σειράς μέσα από το Reddit, ενώ έγινε γνωστή και η ημερομηνία της πρεμιέρας της


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer για την τέταρτη σεζόν του Westworld, το οποίο και πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του στις 26 Ιουνίου. Το trailer δεν ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει ακόμη, όμως η εταιρία παραγωγής αναγκάστηκε να το δώσει στη δημοσιότητα λόγω του ότι αυτό διέρρευσε και ανακαλύφθηκε από fans της σειράς μέσα από το Reddit!

Δείτε εδώ το trailer της αγαπημένης σειράς του ΗΒΟ:

https://youtu.be/_-0MwZPWKD4

Την περασμένη χρονιά, η co-creator του Westworld, Lisa Joy, είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές του τη δημιουργία «νέων κόσμων», οι οποίοι και πρόκειται να παρουσιαστούν στη νέα σεζόν της σειράς.

Η Joy επιβεβαίωσε επίσης τη συμμετοχή ενός μέλους του cast από την ταινία της,  Reminiscence, το οποίο θα συμμετέχει στη σειρά με ένα «αστείο τρόπο».

Η παραγωγή του Westworld είχε σταματήσει πέρυσι το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του COVID, γι’ αυτό και η τέταρτη σεζόν έρχεται με μια μικρή καθυστέρηση. Στο νέο teaser αυτής, οι ηθοποιοί Thandiwe Newton, Aaron Paul, Evan Rachel Wood και Ed Harris επιστρέφουν, παρά το γεγονός ότι οι χαρακτήρες των Wood και Harris έχουν χάσει τη ζωή τους στην προηγούμενη σεζόν.