Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβαν οι ανατρεπτικοί Machine Gun Kelly και Mod Sun


Σε μια ολοκαίνουρια stoner κωμωδία, και σχεδόν οικογενειακή υπόθεση λόγω της μεταξύ τους σχέσης, πρόκειται να δούμε τους Machine Gun Kelly, Mod Sun, Megan Fox και Pete Davidson το επόμενο διάστημα. Η ταινία τιτλοφορείται Good Mourning και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου, τόσο στις αίθουσες, όσο και on demand.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβαν οι ανατρεπτικοί Machine Gun Kelly και Mod Sun, ενώ πρόκειται για μια παραγωγή της Open Road Films. Το cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Becky G, Dove Cameron και Whitney Cummings.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, ο MGK – ο οποίος εμφανίζεται με το πραγματικό του όνομα, Colson Baker, στα credits – ερμηνεύει τον ρόλο του London Ransom, ενός ηθοποιού που περνά μια υπαρξιακή κρίση, όταν ο έρωτας της ζωής του τον χωρίζει μέσα από ένα μήνυμα. Η μέρα του London θα πάει από το κακό στο χειρότερο, όταν ανάμεσα σε διάφορα παρανοϊκά σκηνικά θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στο αν θα κυνηγήσει την πραγματική του αγάπη ή έναν ρόλο σε μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή και την καριέρα του.

Ρίξτε μια ματιά στο poster του Good Mourning:

https://www.instagram.com/p/CcV39dqvrE3/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Good Mourning θα είναι η τρίτη ταινία για αυτή τη χρονιά στην οποία δουλεύει ο Machine Gun Kelly, μετά το cameo του ίδιου στο Jackass Forever, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μουσικό δράμα Taurus. Θα είναι επίσης η τρίτη εμφάνισή του με τον κολλητό του φίλο Pete Davidson, στην οθόνη, έχοντας κάνει cameos στο Big Time Adolescence και το The King Of Staten Island.