Ο Chris Hemsworth επιστρέφει στον ρόλο του αγαπημένου Nordic θεού, ενώ η Natalie Portman μπαίνει κι αυτή στο άκρως επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise


Το πολυαναμενόμενο trailer του Thor: Love and Thunder είναι εδώ και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Στην ταινία της Marvel, που αναμένεται να προσγειωθεί στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου, ο Chris Hemsworth επιστρέφει στον ρόλο του αγαπημένου Nordic θεού, ενώ η Natalie Portman μπαίνει κι αυτή στο άκρως επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise στον ρόλο της Jane Foster!

Στο trailer βλέπουμε τον Thor να απομακρύνεται από τον ρόλο του πολεμιστή μετά από όσα έχουν συμβεί στο τέλος του Avengers: Endgame, αλλά και να ταξιδεύει μαζί με τους Guardians of the Galaxy, τους οποίους επίσης βλέπουμε στο trailer.

Ο ίδιος μάλιστα ο Thor ακούγεται να ανακοινώνει ότι «οι μέρες του ως σούπερ ήρωας έχουν πια τελειώσει».

Σε άλλο σημείο του trailer παρακολουθούμε την Tessa Thompson να επιστρέφει ως Valkyrie, αλλά βλέπουμε και για πρώτη φορά την αναπαράσταση της Jane Foster από την Natalie Portman, η οποία μάλιστα φαίνεται να κρατά το σφυρί του Thor.

Σύμφωνα με τον Taika Waititi, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Empire, η επερχόμενη ταινία είναι «η πιο τρελή που έχει γυρίσει ποτέ».  

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: «Είναι σχεδόν λες και αυτή η ταινία δεν θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί! Αν έμπαινες σε ένα δωμάτιο και έλεγες: Θέλω αυτό και αυτό. Ποιοι είναι

μέσα; Αυτοί οι τύποι! Πώς θα το ονομάσεις; Love And Thunder! Εννοώ, δεν θα ξαναδούλευες μετά από αυτό. Ίσως να μην ξαναδουλέψω μετά από αυτό!».

Όσον αφορά στο τι να περιμένουν οι fans από την ταινία, ο Waititi ανέφερε ότι θα έχει πολύ περισσότερο συναίσθημα και αγάπη, αλλά και πολλούς περισσότερους κεραυνούς και Thor.

Στην ταινία έχει επιβεβαιωθεί επίσης η συμμετοχή του Russell Crowe.

Παράλληλα, ο Chris Hemsworth – ο οποίος ερμηνεύει τον Thor από το 2011 – επιβεβαίωσε τα πλάνα του με τη Marvel μετά το Love And Thunder. Σε συνέντευξή του που δόθηκε το 2021, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως σκοπεύει να συνεχίσει να ερμηνεύει τον χαρακτήρα και σε μελλοντικές παραγωγές.

«Δεν πρόκειται να πάρω σύνταξη. Ο Thor παραείναι νέος για αυτό. Είναι μόλις 1,500 ετών!».

Δείτε εδώ το trailer της πολυαναμενόμενης επιστροφής του Thor: