Το πρώτο μισό της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 27 Μαΐου


Μπορεί να φαίνεται σαν μια αιωνιότητα από την τελευταία φορά που είδαμε στη μικρή οθόνη την παρέα των παιδιών του Stranger Things, όμως η Eleven, ο Mike και η υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να επιστρέψει πολύ σύντομα σε νέες περιπέτειες. Και το επίσημο trailer της τέταρτης σεζόν του Stranger Things είναι εδώ για να ζεστάνει για τα καλά το κλίμα.

Η τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς μικρών και μεγάλων προβλήθηκε το 2019, με το τέλος της να βρίσκει την Joyce Byers (Winona Ryder) να παίρνει την Eleven (Millie Bobby Brown) και τους γιούς της, Jonathan (Charlie Heaton) και Will (Noah Schnapp), μακριά από το Hawkins της Indiana, για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην California. Σύμφωνα με το trailer όμως της τέταρτης σεζόν, οι μικροί μας φίλοι μάλλον έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να ξεφύγουν για τα καλά από το Upside Down.

Ο Dr. Owens (Paul Reiser) επιστρέφει αυτή τη φορά στη σειρά, θέτοντας την παρέα σε έναν επικείμενο πόλεμο για τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχουν και πολλές ελπίδες, με την Eleven να έχει χάσει τις δυνάμεις της και τον Hopper (David Harbour) να βρίσκεται παγιδευμένος σε μια Ρωσική φυλακή, παλεύοντας με Demogorgons.

Μέσα από το trailer της τέταρτης σεζόν του Stranger Things παίρνουμε και μια γεύση του Robert Englund, του iconic ηθοποιού από το A Nightmare on Elm Street, ο οποίος συμμετέχει στο cast της σειράς για πρώτη φορά. Ο Englund ερμηνεύει τον Victor Creel, έναν «διαταραγμένο και τρομακτικό άνδρα που βρίσκεται φυλακισμένος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο εξαιτίας μιας ειδεχθούς δολοφονίας που διέπραξε στα 1950s».

Το Stranger Things Season 4 είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει την πρεμιέρα του στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Maya Hawke, Cara Buono, Sadie Sink και Matthew Modine αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά σε αυτήν.

Δείτε εδώ το επίσημο trailer της τέταρτης σεζόν του Stranger Things:

https://youtu.be/yQEondeGvKo