Ο Casper το Φαντασματάκι φαίνεται πως θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας!


Μια Casper the Friendly Ghost live-action σειρά φαίνεται πως ετοιμάζει το Peacock, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Η σειρά, που βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής, θα αποτελεί ένα εντελώς καινούριο take στον αγαπημένο χαρακτήρα και θα χαρακτηρίζεται ως ένα horror/adventure show που θα ξαναφαντάζεται την coming-of-age ιστορία του Casper του φαντάσματος.

Η σεναριογράφος και executive producer, Kai Yu Wu, που έχει αναλάβει τη σειρά, είναι εξαιρετικά έμπειρη με supernatural υποθέσεις, μιας που η ίδια εργάστηκε κάποτε ως staff writer στο Hannibal του NBC στο ξεκίνημα της καριέρας της, για να συνεχίσει στο The Flash του CW. Η καλλιτέχνις με καταγωγή την Ταϊβάν και τις ΗΠΑ βρέθηκε πρόσφατα και στο Ghost Bride του Netflix.

Ο Casper το φαντασματάκι έγινε γνωστό στο κοινό το μακρινό 1945 στο short cartoon, The Friendly Ghost. Εμφανίστηκε σε δύο ακόμη με τους τίτλους There’s Good Boos To-Night και A Haunting We Will Go, προτού εκδοθεί το πρώτο comic book με ήρωα τον ίδιο το 1949. Πέντε ολόκληρα TV shows έχουν προβληθεί από το 1959 με εκείνον ως κεντρικό ήρωα, με πιο πρόσφατο το Casper’s Scare School, που παιζόταν από το 2009 μέχρι και το 2012.

Φυσικά, η μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία του Casper δεν ήταν άλλη από την ομώνυμη ταινία του 1995, με πρωταγωνιστές τους Christina Ricci και Bill Pullman. Η ταινία ήταν μάλιστα η πρώτη στη ιστορία του κινηματογράφου όπου ένας fully CGI χαρακτήρας ήταν και πρωταγωνιστής της, με τον Devon Sawa να ερμηνεύει τον Casper στην ανθρώπινη μορφή του. Η ταινία απέφερε εισπράξεις $300 εκατομμυρίων παγκοσμίως, ενώ ακολούθησαν τα Casper: A Spirited Beginning και Casper Meets Wendy, με τη Hilary Duff να πρωταγωνιστεί στην τελευταία.

Δείτε εδώ το trailer του Casper από το 1995 και κάντε υπομονή μέχρι την επιστροφή του στην μικρή οθόνη: