Η αγαπημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της εκκεντρικής Wednesday Addams, αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα spinoff σειρά του Netflix


Στην οικογένεια Addams, μέσα από την οποία και τη γνωρίσαμε, φαίνεται πως επιστρέφει η αγαπημένη ηθοποιός Christina Ricci, μέσα από την ολοκαίνουρια spinoff σειρά του Netflix, Wednesday.

Η ηθοποιός που ερμήνευσε σε παιδική ηλικία τον ρόλο της εκκεντρικής Wednesday Addams, αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα σειρά, στην οποίο ωστόσο πρόκειται να δοκιμαστεί σε έναν διαφορετικό ρόλο

Τη σειρά, που είναι βασισμένη στο αγαπημένο franchise ταινιών, πρόκειται να σκηνοθετήσει ο πολυβραβευμένος και master των γοτθικής αισθητικής ταινιών, Tim Burton. Τα γυρίσματά της έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν στη γειτονική Ρουμανία.

Στο Wednesday θα δούμε επίσης την Jenna Ortega, γνωστή από το Young Jane του CW, την Catherine Zeta-Jones στον ρόλο της Morticia και τον Luis Guzmán σε αυτόν του Gomez. Το σενάριο του Wednesday υπογράφουν οι δημιουργοί του Smallville, Al Gough και Miles Millar.

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί σε 8 επεισόδια και η ιστορία μυστηρίου με υπερφυσικά στοιχεία θα επικεντρώνεται στα χρόνια της Wednesday ως μαθήτριας της εκκεντρικής Nevermore Academy.

Για την ώρα, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει το release date της.