Αν είστε από αυτούς που γνωρίσατε το cult animation μέσα από τις μεταμεσονύκτιες προβολές του στο Μακεδονία TV, τα νέα είναι φανταστικά μιας που αυτό επανέρχεται στις οθόνες μας!


Επιστρέφει στη μικρή οθόνη το αγαπημένο sci-fi comedy animation του Futurama, αυτή τη φορά για το Hulu και για 20 νέα επεισόδια.

Στην παραγωγή του πρόκειται να βρεθούν οι αυθεντικοί του δημιουργοί, David X. Cohen και Matt Groening, ενώ σύμφωνα με το Variety, η συντριπτική πλειοψηφία του voice acting cast έχει ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει και αυτή. Μέχρι στιγμής θεωρείται δεδομένο ότι οι Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr και David Herman θα βρεθούν και πάλι πίσω από τις φωνές των αγαπημένων μας ηρώων.

Η παραγωγή του reboot του Futurama θα ξεκινήσει αυτόν κιόλας το μήνα, ενώ η σειρά αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της το 2023.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω ακόμη μια ευκαιρία να σκεφτώ για το μέλλον…. ή μάλλον οτιδήποτε πέρα από το παρόν» δήλωσε ο David X. Cohen για την επιστροφή του cult animation.

«Είναι πραγματικά τιμή μας να ανακοινώνουμε την θριαμβευτική επιστροφή του Futurama ακόμη μια φορά προτού κοπεί ξαφνικά και πάλι!» πρόσθεσε ο Groening.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1999, ενώ αυτή καταγράφει τις περιπέτειες ενός pizza delivery boy, του Phillip J. Fry, μετά τη συμμετοχή του στο πλήρωμα του Planet Express galactic delivery ship. Διεκόπη ξαφνικά το 2003 και επέστρεψε ξανά μετά από τις αντιδράσεις των θαυμαστών του, για να σταματήσει και πάλι να γυρίζεται δέκα χρόνια μετά.

Μετά την πρώτη του διακοπή, το Futurama απέκτησε ένα ιδιαίτερα ισχυρό παγκόσμιο cult following και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Στις επτά σεζόν του, απέσπασε 14 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy, ενώ κέρδισε τελικά έξι από αυτά.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης σειράς!