Ο πόνος, οι ανησυχίες, αλλά και τα απολαυστικά στιγμιότυπα του young adulthood έρχονται στην τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς


To trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Derry Girls είναι εδώ και οι θαυμαστές της σειράς αναμένουν με αγωνία την επισημοποίηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της.

Στο trailer, οι αγαπημένες φίλες και φίλοι Erin (Saoirse-Monica Jackson), Orla (Louisa Harland), Clare (Nicola Coughlan), Michelle (Jamie-Lee O’Donnell) και James (Dylan Llewellyn) βρίσκονται στην τελευταία φάση της εφηβείας τους, ένα βήμα πριν να ολοκληρώσουν το σχολείο και να βρεθούν στην ενήλικη ζωή.

Η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019, ενώ το trailer υπόσχεται η επιστροφή της να είναι σύντομα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου: «Στην τρίτη σεζόν που έρχεται σύντομα στο Channel 4 και το All 4, οι θεατές θα παρακολουθήσουν τη περίοδο όπου στην Ιρλανδία άρχισαν να διαφαίνονται οι ελπίδες τερματισμού των περίφημων Troubles, όσο στην προσωπική ζωή των χαρακτήρων της σειράς τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν, ενόψει της επικείμενης ενηλικίωσής τους.

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του Derry Girls, Jamie-Lee O’Donnell, η τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι «απολύτως τρελή», ενώ το φινάλε της θα διατηρήσει το αίσθημα ρεαλισμού για το οποίο και αγαπήθηκε εξαρχής.

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτά είναι κορίτσια της εργατικής τάξης. Δεν έχουν τα χρήματα για περιπέτειες. Ο τρόπος με τον οποίο η Lisa [McGee, η δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς] τις κρατά ρεαλιστικές ως προς το background τους είναι πραγματικά ευφυής».

Δείτε εδώ το trailer: