Ο αμφιλεγόμενος Rogan εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons να προσκαλεί τον Homer σε ένα "right wing podcast house"


Τον Joe Rogan διακωμώδησαν σε ένα ολοκαίνουριο επεισόδιό τους οι αγαπημένοι  Simpsons, διχάζοντας το κοινό ως προς την αναπαράσταση του αμφιλεγόμενου κωμικού και παρουσιαστή του podcast που φέρει το όνομά του στο Spotify.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rogan, ή μάλλον ένας χαρακτήρας που του μοιάζει πολύ, εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons να προσκαλεί τον Homer σε ένα "right wing podcast house", με τον ήρωα της σειράς να έχει γίνει “cancelled” σε αυτήν λόγω του ότι έχει παραμελήσει τον σκύλο της οικογένειας, τον Santa’s Little Helper.

Το επεισόδιο φέρει τον τίτλο You Won’t Believe What This Episode is About – Act Three Will Shock You! ο οποίος από μόνος του παραπέμπει σε τίτλο ψευδούς διαδικτυακού δημοσιεύματος, στα πρότυπα δηλαδή όσων καταναλώνουν συνήθως τα άτομα που πέφτουν θύματα διάφορων θεωριών συνομωσίας που κυκλοφορούν σε αμφιλεγόμενα media channels ανά τον κόσμο. Όπως άλλωστε και αυτό του ανοιχτά αντιεμβολιαστή Joe Rogan.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το επεισόδιο έχει δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για άστοχη κριτική από την πλευρά των δημιουργών της δημοφιλούς σειράς και πολλούς να αναφέρουν πως σε παλιότερο επεισόδιό τους από το 1994, το Homer Badman, οι Simpsons είχαν προσεγγίσει το ζήτημα με καλύτερο τρόπο.

https://twitter.com/HailGribble4Lyf/status/1503827843775705098?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1503827843775705098%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Ftv%2Fthe-simpsons-parody-joe-rogan-in-divisive-new-episode-3183821

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Spotify, η πλατφόρμα streaming στην οποία ο Rogan παρουσιάζει το podcast του, αφαίρεσε πρόσφατα 70 παλαιότερα επεισόδιά του τα οποία περιείχαν ρατσιστικές και άλλες αμφιλεγόμενες αναφορές, ενώ οι Neil Young και Joni Mitchell αφαίρεσαν την μουσική τους από την πλατφόρμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεργασία της με εκείνον.

Κάτι μας λέει δηλαδή ότι οι Simpsons άδικα εισπράττουν τόσο άδικη κριτική για το τελευταίο τους επεισόδιο…