Η δημοφιλής ηθοποιός που ενσαρκώνει την Catwoman στην νέα ταινία Batman, σε έναν μοναδικό μονόλογο. 


Μερικές ακόμη Catwomen συνάντησε η Zoë Kravitz, σε ένα viral σκετσάκι του Saturday Night Live.

Η δημοφιλής ηθοποιός που ενσαρκώνει την Catwoman/Selina Kyle στην νέα ταινία Batman, βρέθηκε σε έναν μοναδικό μονόλογο στην μακροχρόνια εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, την οποία και πρόσφατα παρουσίασε.

Πιο συγκεκριμένα, όσο η Kravitz έδινε τον εναρκτήριο μονόλογο στον επεισόδιο του SNL που παρουσίαζε, διακόπηκε από την Kate McKinnon, η οποία και υποδύθηκε τον ρόλο της Michelle Pfeiffer από το Batman Returns του 1992.

«Είμαι η Catwoman από τα ’90s, αυτή με το μαστίγιο - ξέρεις, σαν αυτό που έχουν οι γάτες» ανέφερε η ηθοποιός αστειευόμενη, με το σκετσάκι να συνεχίζει ώστε να εμφανιστούν και άλλες Catwomen, δηλαδή η Eartha Kitt και η Aidy Bryant.

Στη σκηνή βρέθηκαν επίσης η μουσική guest του επεισοδίου, Rosalía, όπως και ο Chris Redd στον χαρακτήρα του Katt Williams.

Η Zoë Kravitz φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ενσάρκωσε την Catwoman στην νέα ταινία Batman, ενώ πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η ίδια είχε απορριφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο ρόλο, όταν το 2012, ο Christopher Nolan την έκοψε από τις οντισιόν του Dark Knight Rises επειδή ήταν πολύ «αστική». Στην πραγματικότητα, η Kravitz πιστεύει ότι το χρώμα του δέρματός της ήταν αυτό που δεν της επέτρεψε τότε να ενσαρκώσει τον ρόλο, υπονοώντας ότι την ευθύνη για την απόρριψή της έχει πρωτίστως ο casting director της ταινίας και όχι ο σκηνοθέτης της.

Η ταινία The Batman, η οποία έκανε πρόσφατα πρεμιέρα, σκηνοθετήθηκε από τον Matt Reeves, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρέθηκαν οι Robert Pattinson ως Batman, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ο Paul Dano ως Riddler, ο Colin Farrell ως ο Πιγκουίνος, ο Jeffrey Wright ως ο James Gordon και ο John Turturro ως Carmine Falcone.

Δείτε εδώ το σκετσάκι του Saturday Night Live: