Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο


Την πρώτη φωτογραφία του Tom Hanks από το live-action remake του Pinocchio έδωσε στη δημοσιότητα το Disney+, το οποίο και βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από το δημοφιλές streamer και μικροί και μεγάλοι περιμένουν με αγωνία να θυμηθούν και πάλι την τρυφερή ιστορία του Pinocchio.

Ο Tom Hanks πρόκειται να ερμηνεύσει τον ρόλο του Geppetto, ο οποίος και κατασκεύασε τον Pinocchio. Σκηνοθέτης της ταινίας δεν είναι άλλος από τον φοβερό και τρομερό Robert Zemeckis, ο οποίος και θα προσπαθήσει να δώσει νέα πνοή στην ιστορία που έγινε γνωστή από το καρτούν της Disney το μακρινό 1940.

Ο 13χρονος Benjamin Evan Ainsworth (The Haunting of Bly Manor) πρόκειται να ερμηνεύσει τον Pinocchio, με τον Joseph Gordon-Levitt να συμμετέχει και αυτός στην ταινία στον ρόλο του αγαπητού Jiminy Cricket. Άλλοι ηθοποιοί που συμπληρώνουν το cast περιλαμβάνουν την βετεράνο του Broadway, Cynthia Erivo, στον ρόλο της μπλε νεράιδας, τον Keegan-Michael Key, τη Lorraine Bracco (The Sopranos, Goodfellas), αλλά και τον Luke Evans, ο οποίος και ερμήνευσε τον Gaston στο remake του Beauty and the Beast το 2017.

Οι Robert Zemeckis, Derek Hogue, Andrew Miano, Chris Weitz και Paul Weitz είναι οι παραγωγοί της νέας ταινίας Pinocchio, με τους Jackie Levine, Jack Rapke, Alexandra Derbyshire και Jeremy Johns στο executive producing. Περισσότερες πληροφορίες για το project αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ο Pinocchio του Zemeckis δεν πρέπει να μπερδευτεί με αυτόν του Guillermo del Toro, ο οποίος ετοιμάζει επίσης ένα αντιφασιστικό retelling του αγαπημένου παραμυθιού αυτήν την περίοδο. Η εν λόγω παραγωγή αναμένεται να είναι μια stop-motion ταινία, στην οποία και θα χαρίσουν τις φωνές τους οι Ewan McGregor, David Bradley, Ron Perlman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Cate Blanchett και πολλοί ακόμη, ενώ αυτή θα προβληθεί στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022.