Η πρώτη σειρά της Phoebe Waller-Bridge μετά το Fleabag ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής!


Με μία ολοκαίνουρια σειρά για την Amazon Prime Video επιστρέφει η αγαπημένη Phoebe Waller-Bridge, την πρώτη της μάλιστα μετά το άκρως επιτυχημένο Fleabag!

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά, που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέχρι το τέλος της χρονιάς, με την παραγωγή της να έχει ήδη ξεκινήσει να ρολλάρει!

Πρόκειται για την πρώτη σειρά της Waller-Bridge στα πλαίσια της τριετούς συνεργασίας που υπέγραψε με τα Amazon Studios τον Σεπτέμβριο του 2019.

Το deal προέκυψε μετά την τεράστια επιτυχία της δεύτερης σεζόν του Fleabag, το οποίο και απέσπασε τρία ολόκληρα βραβεία Emmy εκείνη τη χρονιά.

Μιλώντας για τη συνεργασία της εκείνη την περίοδο, η Waller-Bridge δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με την συνέχιση της σχέσης μου με την Amazon. Το να δουλεύω με την ομάδα μου στο Fleabag ήταν η δημιουργική συνεργασία των ονείρων μου. Το αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου. Δεν μπορώ να περιμένω για τη συνέχεια!».

Μετά το τέλος του Fleabag το 2019, η Waller-Bridge βρέθηκε στον ρόλο της  executive producer, αλλά και πρωταγωνίστριας στο Run του ΗΒΟ. Η ίδια συνέγραψε το σενάριο της τελευταίας ταινίας James Bond, No Time To Die.

Τον περασμένο Απρίλιο, έγινε γνωστό ότι η ίδια θα συμμετέχει στην νέα ταινία Indiana Jones 5 μαζί με τον Harrison Ford. Ο Mads Mikkelsen θα βρεθεί στο πλάι τους, ενώ ο Steven Spielberg θα σκηνοθετήσει φυσικά την ταινία, ενώ θα είναι και ο executive producer αυτής.

Ταυτόχρονα, η τελευταία σεζόν του Killing Eve, στο οποίο και η Waller-Bridge είναι executive producer, έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα της στο BBC.