Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει για την τελευταία της σεζόν


Τη διεξαγωγή ενός online διαγωνισμού ανακοίνωσε η αγαπημένη σειρά Peaky Blinders, η οποία και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για την έκτη και τελευταία της σεζόν.

Οι θαυμαστές της σειράς του BBC θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν εις πέρας μια σειρά από αποστολές στα πλαίσια του διαγωνισμού, οι διαταγές για τις οποίες θα δοθούν από το ίδιο το Peaky Blinders από αυτήν κιόλας την εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της διεξαγωγής του έγινε από το official Instagram page της σειράς, μέσα από ένα υπόμνημα που αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα θα λάβετε μια σειρά από διαταγές για αποστολές που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, κάθε μια πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, όμως θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας». 

https://www.instagram.com/p/CZZhjuhAN6L/?utm_source=ig_web_copy_link

Σκοπός του online διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να τα καταφέρουν σε όλες τις αποστολές και στο τέλος θα ξεκλειδωθεί ένα βραβείο για αυτούς.

Η πρώτη «αποστολή» έγινε ήδη γνωστή από την ίδια σελίδα σήμερα το πρωί και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

https://www.instagram.com/p/CZd3I4ZAuqd/?utm_source=ig_web_copy_link  

Παρά το γεγονός ότι η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για τη σειρά που μας κράτησε παρέα τα προηγούμενα χρόνια, ο Cillian Murphy και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες της αναμένεται να συμμετέχουν και σε ακόμη ένα Peaky Blinders project. Αυτό δεν είναι άλλο από μια ταινία μεγάλου μήκους, στην οποία και θα τους απολαύσουμε την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα.

Σπεύσατε λοιπόν στο Instagram page της σειράς και διεκδικήστε το μεγάλο βραβείο προτού απολαύσετε την τηλεοπτική της επιστροφή!