Μπορεί να είστε αρκετά cool, σίγουρα όμως δεν είστε τόσο όσο ο αγαπημένος ηθοποιός του Matrix franchise!


Όλοι μας έχουμε φορέσει κατά καιρούς ευφάνταστα κοστούμια για τις απόκριες ή το Halloween, σίγουρα όμως δεν φτάνουμε ούτε στο ελάχιστο το coolness του αγαπημένου ηθοποιού του Matrix franchise, Keanu Reeves. Κι αυτό γιατί κάποτε, ο Reeves φόρεσε με περηφάνια για τους εορτασμούς του Halloween το περίφημο Playboy Outfit που η μητέρα του, Patricia Taylor, είχε σχεδιάσει για τη Dolly Parton και το ιστορικό σήμερα εξώφυλλό της στο ανδρικό περιοδικό.

Η Patricia Taylor, η οποία εργαζόταν ως costume designer, είχε σχεδιάσει το bustier για την Parton, το οποίο και για κάποιον λόγο κράτησε η ίδια στο αρχείο της. Έτσι μια χρονιά, όταν ο γιος της έψαχνε για κοστούμι για το Halloween, δεν δίστασε ούτε λίγο να εκμεταλλευτεί την ύπαρξή του στο σπίτι τους και το φόρεσε τελικά κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Keanu Reeves στο Red Table Talk της Jada Pinkett Smith, όπου και εμφανίστηκε πρόσφατα με αφορμή το Matrix reunion που σχεδίασε η εκπομπή, στο οποίο και συμμετείχε εκείνος με τις συμπρωταγωνίστριές του, Carrie-Anne Moss και Priyanka Chopra Jonas.

«Φόρεσα αυτιά κουνελιού και το bustier μαζί με τα sneakers μου, διχτυωτό καλσόν και παπιγιόν. Είχα και αρκετά μακριά μαλλιά τότε, και να που έγινα η Dolly Parton ως Playboy Bunny» ανέφερε γελώντας ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δυστυχώς για το κοινό του, ο Reeves δεν είχε εύκαιρες φωτογραφίες από την εμφάνισή του, οπότε και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας για να τον κάνουμε εικόνα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπρωταγωνίστριές του αναφέρθηκαν στο πως το Matrix franchise τους άλλαξε τη ζωή, ενώ ο Keanu απάντησε αν θα προτιμούσε να είναι ο John Wick ή ο Neo στην πραγματική ζωή.

Το Matrix Resurrections αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στο HBO Max στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη στο Red Table Talk της Jada Pinkett Smith:

https://www.facebook.com/watch/?v=447666363408971