Η gender-flipped spinoff σειρά του How I Met Your Mother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου, με το cast της να περιλαμβάνει αστέρες όπως η Kim Cattrall


Μια πρώτη ιδέα μπορούν από σήμερα να πάρουν οι fans του How I Met Your Mother για το πολυαναμενόμενο spinoff του για το Hulu, με τίτλο How I Met Your Father.

Με τη Hilary Duff στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το sitcom ακολουθεί μια millennial γυναίκα, single και έτοιμη να βρει τον έρωτα στην πόλη της Νέας Υόρκης, παρέα φυσικά με τους κολλητούς της φίλους. Όπως και στο How I Met Your Mother, ο μελλοντικός της εαυτός είναι και αυτός που αφηγείται τις περιπέτειές της και ιδιαίτερα το πως τελικά γνωρίστηκε με τον πατέρα των παιδιών της.

Σε αυτήν την gender-flipped εκδοχή του αγαπημένου How I Met Your Mother πρωταγωνιστούν λαμπεροί και φρέσκοι αστέρες, όπως οι Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma και η Kim Cattrall, στον ρόλο της αφηγήτριας.

«Ήταν πολύ δύσκολο να ζήσει κανείς τη στιγμή το 2020. Πάντα υπήρχε ένα μέρος στο οποίο θα προτιμούσες να βρίσκεσαι και με κάποιον άλλον» αφηγείται η Cattrall στο voiceover του clip, όσο ο νεότερος εαυτός της μοιράζεται με τους φίλους της ότι την περασμένη χρονιά έχει βγει σε 86 Tinder dates!

Η σεζόν 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 18 Ιανουαρίου, με την Duff να βρίσκεται επίσης στον ρόλο της παραγωγού.

Δείτε εδώ το trailer και ετοιμαστείτε!

Η σειρά έρχεται λίγο μετά την απόρριψη του Disney+ να κάνει ένα reboot της αγαπημένης παιδικής σειράς, Lizzie McGuire, στην οποία και γνωρίσαμε τη Hilary Duff. Σε αυτό, ο χαρακτήρας της Lizzie επρόκειτο να είναι πια μια νεαρή και single γυναίκα στα twenty-something, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη. Σας ακούγεται κάπως οικεία η πλοκή του;