Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μπορεί να είχε στο μυαλό του τη δημιουργία της ταινίας Παράλληλες Μητέρες πολλά χρόνια πριν και μια σκηνή από τις Ραγισμένες Αγκαλιές του 2009 το αποδεικνύει


Ο καιρός για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Pedro Almodóvar λιγοστεύει και αν είστε κι εσείς φαν του βραβευμένου Ισπανού σκηνοθέτη και περιμένετε με ανυπομονησία τις Παράλληλες Μητέρες, τότε μάθετε πως η παραγωγή της ταινίας ίσως και να υπήρχε στο μυαλό του σκηνοθέτη πολλά χρόνια πριν. Πώς το γνωρίζουμε αυτό; Μα φυσικά μέσω ενός ιδιαίτερα παρατηρητικού φαν του φιλμικού σύμπαντος του Almodóvar, ο οποίος εντόπισε στην παλιότερη ταινία του σκηνοθέτη, Ραγισμένες Αγκαλιές, μια ευθεία αναφορά στην νέα του ταινία.

Στην ταινία, που γυρίστηκε το 2009, παρατηρούμε σε μια σκηνή την αγαπημένη πρωταγωνίστρια των ταινιών του σκηνοθέτη, Penelope Cruz, να περνά δίπλα από μια αφίσα με τον τίτλο “Madres Paralelas”, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τίτλο της νέας ταινίας του Almodóvar.

Στις Παράλληλες Μητέρες, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στη χώρα μας, δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου, με τις δύο τους να είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο, Τζάνις (Penelope Cruz), δεν μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα και είναι πανευτυχής. Η Άνα από την άλλη είναι έφηβη, έντρομη και μετανιωμένη γι' αυτό που συμβαίνει. Τα λόγια και οι στιγμές που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές οι δύο γυναίκες θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσά τους, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Εμείς αναμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία των Παράλληλων Μητέρων. Μέχρι τότε, δείτε το trailer της ταινίας εδώ: