Οι ταινίες thriller που εσύ και οι φίλοι σου δύσκολα θα καταφέρετε να δείτε


Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε γνωρίσει έναν συμφοιτητή στη σχολή που να μην ισχυρίζεται ότι έχει δει όλες τις ταινίες της παρακάτω λίστας. Κατά πάσα πιθανότητα ψεύδεται ασύστολα. 

Ο Εξορκιστής (The Exorcist)

the-exorcist

Γνωστή ως ίσως η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών, ένα κινηματογραφικό must που όλοι πρέπει να δουν, αλλά λίγοι θα το καταφέρουν. Ίσως να ευθύνεται γι’ αυτό και η εικόνα ενός μικρού κοριτσιού να αυνανίζεται με έναν σταυρό ή το κεφάλι της ίδιας να περιστρέφεται 360 μοίρες.

The Human Centipede

the-human-centipede

Αυτή η ταινία μπορεί να εισπράξει ένα βραβείο για την πιο αηδιαστική και αχρείαστη κινηματογραφική παραγωγή όλων των εποχών. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν σαδιστικό επιστήμονα που αποφασίζει να ράψει κυριολεκτικά τρία από τα θύματά του, ώστε να δημιουργήσει ένα human centipede. Το πως θα συμβεί αυτό είναι εξαιρετικά φρικαλέο για να το περιγράψουμε, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να το δείτε μόνοι σας.  

Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά (The Last House on The Left)

the-last-house-on-the-left-1972

Το original, γυρισμένο στα 1970s, θεωρείται σήμερα cult classic. Ωστόσο ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι αρκετά disturbing, αν σκεφτεί κανείς πως δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ταινία περιλαμβάνει μια υπερβολικά βίαιη σκηνή βιασμού δύο κοριτσιών στο δάσος. Τόσο στο πρωτότυπο όσο και στο remake, οι βιαστές θα τιμωρηθούν εξίσου σκληρά, όμως κανείς δεν θέλει να εισπράξει χαρά από τον βασανισμό τους.

Insidious

insidious-1

Ένα υπερφυσικό πλάσμα στοιχειώνει μια οικογένεια ακολουθώντας τον πατέρα της όπου και να βρίσκεται. Πληθώρα από jump scares και ένας από τους πιο τρομακτικούς δαίμονες που θα δείτε ποτέ στη μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία που θα σας φρικάρει τόσο πολύ, που θα το σκεφτείτε να την ξαναδείτε, αν φυσικά καταφέρετε να τη δείτε έστω και μια φορά.

Το Ορφανοτροφείο (The Orphanage)

The-Orphanage

Μια από τις πιο καταθλιπτικές ταινίες όλων των εποχών, χαρακτηριστική για την Γοτθική ομορφιά της, που όμως παραγίνεται Γοτθική κάποιες φορές. Περιλαμβάνει σκηνές ανάπηρων παιδιών να βασανίζονται και μπόλικα jump scares. Στο τέλος θα αισθάνεστε ότι σας έχουν ξεριζώσει την καρδιά.

Cannibal Holocaust

Cannibal-Holocaust

Ένα αηδιαστικό horror film, κενό νοήματος, που θεωρείται όμως κλασικό. Η ταινία περιλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ενός κινηματογραφικού συνεργείου στο Αμαζόνιο, λίγο πριν το αιματοκύλισμά του από τους ιθαγενείς της περιοχής. Απαγορευμένη σε πολλές χώρες λόγω της βίας της, θα δυσκολευτείτε πραγματικά να την δείτε μέχρι τέλους.

Teeth

teeth

Μια dark κωμωδία που μπορεί να γίνει και απολαυστική σε περίπτωση που είστε γυναίκα-θεατής. Βασισμένη σε έναν θρύλο για μια γυναίκα με δόντια στον κόλπο της. Enough said.

A Serbian Film

A-Serbian-Film-1

Ένας άνδρας συμφωνεί να γυρίσει μια πορνογραφική ταινία, για να καταλάβει σταδιακά ότι πρόκειται για την πιο διεστραμμένη όλων των εποχών. Υπάρχει ένας πολύ απλός λόγος για τον οποίο δύσκολα καταφέρνει κανείς να την δει και δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην ταινία περιλαμβάνεται η αναπαράσταση του βιασμού ενός βρέφους.