Οι καλύτερες teen σειρές του Netflix για να απολαύσεις με την παρέα σου


Είτε είσαι ακόμα μαθητής, είτε κοντεύεις να πάρεις το πτυχίο σου, μια καλή teen σειρά πάντα αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση με τα τρελά ερωτικά τρίγωνα και τα coming-of-age σενάρια με φόντο το σχολικό περιβάλλον. Αυτές είναι οι 15 αγαπημένες μας που μπορείς να stream-αρεις στο Netflix.

Fate: The Winx Saga

H iconic animated σειρά, The Winx Club, απέκτησε το δικό της live-action remake δια χειρός Netflix. Ακολουθήστε την Bloom και τις φίλες της όσο ανακαλύπτουν τα μυστικά του σχολείου τους και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις νεραϊδοδυνάμεις τους.

Cobra Kai

Η follow-up σειρά του ιστορικού Karate Kid, όπου ο Johnny Lawrence και ο Daniel LaRusso επανατροφοδοτούν την μεταξύ τους έχθρα, όσο δημιουργούν τη νέα γενιά karate kids που είναι έτοιμα για τον τίτλο του πρωταθλήματος του All Valley.

Stranger Things

Μια από τις πιο διασκεδαστικές σειρές όλων των εποχών, με ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα teen drama και την απαραίτητη ‘80s nostalgia.

Gilmore Girls

Η Lorelai και η Rory Gilmore είναι περισσότερο σαν αδερφές παρότι μητέρα και κόρη, σε μια από τις πιο γλυκές τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

13 Reasons Why

Ένα από τα πιο αληθινά και σκληρά τηλεοπτικά teen dramas όλων των εποχών και ένα conversation starter ως προς την ψυχική υγεία των εφήβων, το 13 Reasons Why είναι must.

Riverdale

Μια σειρά για τους fans των Archie comics, όπου παρακολουθούμε τους Archie, Betty και Veronica όσο ανακαλύπτουν τα μυστήρια της πόλης τους και την τρελή της ιστορία.

Elite

Μόνο τα παιδιά της elite της Ισπανίας φοιτούν στο σχολείο Las Encinas, μέχρι που τρεις νέοι και φτωχοί μαθητές θα βρεθούν εκεί με υποτροφία μετά την καταστροφή του σχολείου τους. Μετά από μια δολοφονία στο νέο τους σχολείο, όμως, θα συνεργαστούν με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους στην εξιχνίαση του μυστηρίου για να μην χάσουν την υποτροφία τους.

Locke & Key

Μετά τον θάνατο του πατέρα τους, τα αδέρφια Locke μετακομίζουν στο μυστηριώδες Keyhouse όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Chilling Adventures of Sabrina

Η διχασμένη ζωή της μαθήτριας και μάγισσας, Sabrina Spellman, στον κόσμο των θνητών και στη σύναξη των μαγισσών της πόλης της. Όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξει πως θα ζει, η ίδια θα προσπαθήσει να διατηρήσει και τις δύο αυτές πλευρές της ζωής της. Θα τα καταφέρει όμως;

I Am Not Okay With This

Η ζωή της Sydney Novak θα αλλάξει ξαφνικά όταν η ίδια θα αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Τότε θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να μάθει να τις χρησιμοποιεί, προτού πληγώσει κάποιον από τους αγαπημένους της.

Victorious

Μια παρέα φίλων του Hollywood Arts High School προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις σχολικές της υποχρεώσεις, την κοινωνική της ζωή και τη μελλοντική της καριέρα.

Atypical

Η ζωή του Sam Garner προσπαθεί να τα καταφέρει στο Λύκειο, τη δουλειά του και στο σπίτι του ως αυτιστικός έφηβος, με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων του.

Sex Education

Ο Otis και η Maeve ξεκινούν μια τρελή μπίζνα στο σχολείο τους, όπου δίνουν συμβουλές για σεξ στους συμμαθητές τους. Όλοι μαζί θα αρχίσουν να μαθαίνουν περισσότερα για τη σεξουαλικότητά τους και τα πάνω κάτω θα έρθουν σύντομα στο Mooredale Secondary School.

Derry Girls

Σε μια ξεκαρδιστική σειρά, μια ομάδα κοριτσιών από το Derry προσπαθούν να επιβιώσουν στο καθολικό τους σχολείο εν μέσω της πολιτικής κρίσης στη Βόρεια Ιρλανδία.

The End of the F***ing World

Βασισμένη σε graphic novel, μια Βρετανική dark κωμωδία όπου παρακολουθούμε τον James, ένα ψυχοπαθή έφηβο, και την Alyssa, σε ένα road trip χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.