Απρόσμενοι έρωτες, περίεργες επανασυνδέσεις, κοινοί στόχοι ζωής, ο καταστροφικός μονόδρομος των ουσιών είναι όσα θα δούμε


Ένα θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά για τις σειρές που επιστρέφουν στο Netflix για την επόμενη τους σεζόν και για όσες έρχονται: ο όρος «καλοκαιρινές περιπέτειες» είναι συνώνυμό τους. Απρόσμενοι έρωτες, περίεργες επανασυνδέσεις, κοινοί στόχοι ζωής, το τίμημα να ακολουθείς τη καρδιά σου αλλά και ο καταστροφικός μονόδρομος των ουσιών είναι όσα θα δούμε αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα που αποδείχθηκε στήριγμα.

Generation 56Κ (01/7/2021)
Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

 


Young Royals (01/7/2021)
Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ' ό,τι περίμενε.

 



Mortel: Season 2 (02/7/2021)
Όταν ο Ομπέ επιστρέφει - με νέα, τρομακτική μορφή - κι αρχίζει να συγκεντρώνει στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ κι η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή.

 


Atypical: Season 4 (09/7/2021)
Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ' το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.
 

 


Virgin River: Season 3 (09/7/2021)

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται ενώ αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόβλημα όπως έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες και χωρισμούς.

 


Biohackers: Season 2 (09/7/2021)
Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα.

 

 


Never Have I Ever: Season 2 (15/7/2021)
Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

 



Sky Rojo: Season 2 (23/7/2021)
Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του "Sky Rojo" από τους δημιουργούς της "Τέλειας Ληστείας".

 



How to Sell Drugs Online (Fast): Season 3 (23/7/2021)
Όταν η υγεία του Λένι χειροτερεύει, τα παιδιά βάζουν στο πλάι τις διαφορές τους και μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αλλά εμφανίζονται νέες απειλές.


The Snitch Cartel: Origins (28/7/2021)
Το '70 και το '80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας.
 

 


Glow Up: Season 3 (30/7/2021)

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

 


Outer Banks: Season 2 (30/7/2021)
Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.