Η Χίλαρι Νταφ στο «How I Met Your Father» θα διηγηθεί στον γιό της πώς γνωρίστηκαν με τον πατέρα του


Μας κράτησε παρέα ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά εννέα σεζόν, ήρθε στη ζωή μας ως μία μακρινή συγγένεια των «Friends» και ετοιμάζεται να επιστρέψει με spin-off σειρά, αυτή τη φορά με τίτλο «How I Met Your Father». Φυσικά αναφερόμαστε στο αξεπέραστο «How I Met Your Mother» και οι αλλαγές στο σενάριο θα είναι τρανταχτές σε σχέση με το πώς τη ξέραμε ήδη τη σειρά.

Ακούγεται πως η Χίλαρι Νταφ σ' αυτή την επιστροφή θα παίξει το ρόλο της Σόφι-αφηγήτριας καθώς θα τη δούμε να διηγείται στον γιό της πώς γνωρίστηκαν με τον πατέρα του. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στη νέα βερσιόν σχέσεων (που ήδη έριχνε τα φώτα της η σειρά) αφού αυτή τη φορά θα δούμε την Σόφι και τη παρέα της να δυσκολεύονται σ' αυτό το κομμάτι δεδομένων των σημερινών συγκυριών με τις εφαρμογές γνωριμιών να αποτελούν μονόδρομο για να χτυπήσει η καρδιά τους πιο δυνατά...

https://www.instagram.com/p/CLVLvkLBDdd/

 

https://www.instagram.com/p/CJr3dwmBDhj/

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα γυριστούν στην Αμερική στο Hulu. Οι Αϊζακ Απτάκερ και Ελίζαμπεθ Μπέργερ αναλαμβάνουν χρέη showrunner και οι Κάρτερ Μπέις και Κάρτερ Τόμας χρέη executive producer.