«Αλλά αλήθεια η τέταρτη σεζόν… είναι η πιο σκοτεινή που έχει γυριστεί ποτέ»


Βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τη πρεμιέρα του στο Netflix και ο Φιν Γούλφχαρντ πρόδωσε πως αυτή τη φορά το «Stranger Things» θα είναι πιο τρομακτικό από ποτέ κάνοντας λόγο σε συνέντευξή του στο CBC για την «πιο σκοτεινή σεζόν που γυρίστηκε ποτέ.» 

«Κάθε σεζόν η σειρά γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινή. Με την τρίτη σεζόν είχα σκεφτεί πως αυτή ήταν πιο σκοτεινή από όλες – μιας και είχε εκρήξεις αρουραίων και τα σχετικά. Αλλά αλήθεια η τέταρτη σεζόν… είναι η πιο σκοτεινή που έχει γυριστεί ποτέ. Κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερη. Γίνεται πιο αστεία, πιο σκοτεινή, πιο λυπηρή κι όλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να την δει ο κόσμος.»

https://www.instagram.com/p/CLUzNxRACCq/

Από την άλλη ο Τζο Κίρι δεν πρωτοτύπησε και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Φιν ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά:  «αυτή την χρονιά, θα είναι πολύ πιο τρομαχτικά τα πράγματα». Πάντως δεν μας εκπλήσσει το spoiler περί στοιχείων τρόμου αφού ήταν έντονο χαρακτηριστικό και της τρίτης σεζόν. Από τη μία είχαμε αντιμετωπίσει τον ''θάνατο'' του Χόπερ ενώ στην τέταρτη σεζόν ο Χόπερ βρισκόταν στη φυλακή στην Καμτσάκα της Ρωσίας θέτοντας τον εαυτό του σε εξωφρενικούς κινδύνους. Μένει να δούμε τι καινούριο σκαρφίστηκαν για να μας κάνουν να χάσουμε τη ψυχραιμία μας ακόμα πιο πολύ...