«Το “Halloween” μπορεί να προβληθεί έτσι γιατί οι κινηματογράφοι είναι «νεκροί.Αυτή είναι η τωρινή πραγματικότητα.»


Αρχικά η πρεμιέρα του είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβρη του 2020, μετά μεταφέρθηκε το φθινόπωρο που μας πέρασε και οι αναβολές καλά κρατούν. Ο λόγος για το «Halloween Kills» για το οποίο και ρωτήθηκε στο ΝΜΕ ο Τζον Κάρπεντερ (ο δημιουργός του) και μας έδωσε να καταλάβουμε από τα λεγόμενά του πως...κρατάει μικρό καλάθι για το κομμάτι της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής προβολής της ταινίας. 

Ενδιαφέρον είχε στη συνέντευξή του πως υπερασπίστηκε, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με τη κίνηση της Warner Bros να κυκλοφορήσει τις ταινίες της streaming, την κίνησή τους λέγοντας πως:   «Αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις τις θεωρούν ό,τι καλύτερο για το συμφέρον τους. Αυτό βλέπουν για το μέλλον οπότε κάνοντας αυτές τις πράξεις πιστεύουν πως είναι το καλύτερο πράγμα.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert George (@r_g_m_2991)

Ενώ άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει αυτή τη γραμμή και για το «Halloween Kills»:  «Το “Halloween” μπορεί να προβληθεί έτσι γιατί οι κινηματογράφοι είναι «νεκροί». Αυτή είναι η τωρινή πραγματικότητα. Είναι τραγικό αλλά είναι η αλήθεια. Πρέπει απλά να το αντιμετωπίσουμε. Το στούντιο ήρθε σε επαφή με τον Ντέιβιντ κι εμένα και μας ενημέρωσαν πως θα πρέπει να αναβάλουν την πρεμιέρα για έναν χρόνο με την ελπίδα πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Ακόμα ελπίζουμε πως θα γίνουν καλύτερα.»

Να πούμε ότι προς το παρόν η ταινία του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021 (υποθετικά μιλώντας πάντα).