Πάρε μία πρώτη γεύση φόβου


Μπορεί το 2020 να πιστέψαμε ότι είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που παρακολουθήσαμε στη ζωή μας, όμως από τις 15 Ιανουαρίου κάτι μας λέει ότι θα αναθεωρήσουμε. Και αυτό γιατί σε εφτά μέρες από τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να περπατήσουμε πλάι πλάι με διάφορους δαίμονες μπάινοντας στο κανάλι «Fear: The Home of Horror» στο YouTube. Ηθικός αυτουργός του αφιερώματος  η NBC Universal. Αξίζει λοιπόν να τιθασεύσουμε τους φόβους μας και να δούμε κάποιες  κλασικές ταινίες τρόμου που άφησαν εποχή και είναι κρίμα να μη γνωρίσει η γενιά μας.

Ο «Δράκουλας» (1931) με τον Μπέλα Λουγκόζι, «Η Μούμια», με τον Μπόρις Καρλόφ, Το «Φρανκενστάιν», «Η Νύφη του Φρανκενστάιν» του Τζέιμς Γουέιλ και  «Ο Αόρατος Άνθρωπος» με τον Κλοντ Ρέινς, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουέιλ θα είναι κάποιες από τις ταινίες που συμπεριλαμβάνονται στο αφιέρωμα. 

Πάρε μία σύντομη γεύση φόβου:

Να πούμε ότι τα ευχάριστα δε σταματούν μόνο στη διαδικασία θέασης αυτών των ταινιών. Όσοι αποφασίσετε να ρισκάρετε την ψυχραιμία σας, θα έχετε το πλεονέκτημα να προσθέσετε αυτές τις ταινίες στη ψηφιακή σας συλλογή σε εξαιρετικά νορμάλ τιμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τέλος θα μπορείς να απολαύσεις τη κάθε ταινία, η οποία θα προβάλλεται ξεχωριστά από τις άλλες, για μία ολόκληρη εβδομάδα. Στο τόπο του εγκλήματος όπως είπαμε, στο «Fear: The Home of Horror YouTube».