Επόμενη βήμα τους η συνεργασία για τη ταινία του Star Wars


Μετά την ολοκλήρωση του σεναρίου για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αλλά και την πρώτη σεζόν του Loki, όπως φαίνεται ο Michael Waldron έχει γίνει το αγαπημένο «παιδί» του Kevin Feige. Ο πρόεδρος των Marvel Studios αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Waldron.  Έτσι αυτός θα γράψει το σενάριο για την ταινία του Star Wars που έχει αναλάβει ο Feige αλλά ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, για το πότε αυτή αναμένεται και τι θα αφορά.

Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη Investor Day της Disney, η μοναδική ταινία που ανακοινώθηκε ήταν το Rogue Squadron που θα σκηνοθετήσει η Πάτι Τζένκινς και θα βγει στους κινηματογράφπους το 2023. Ο Waldron έχει στο βιογραφικό του ένα βραβείο Emmy για το σενάριο στο Rick & Morty ενώ θα δούμε σύντομα στο STARZ το Heels που ασχολείται με τον χώρο του Wrestling.

Η ταινία του Star Wars με τον Kevin Feige στην παραγωγή είχε ακουστέι ως φήμη το 2019, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια αλλά αυτά έιναι τα πρώτα νέα που δείχνουν ότι προχωράει. Η πρώτη σεζόν του Loki αναμένεται στο Disney Plus τον Μάιο.

Πηγή