Η Warner Bros προχωράει δυναμικά με το σχέδιο για ταυτόχρονο streaming και κυκλοφορία των ταινιών στις αίθουσες παρά τις αρχικές αντιδράσεις


To πλάνο κυκλοφορίας για ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχει στα σκαριά ανακοίνωσε η Warner Bros. Η εταιρεία που προκάλεσε κύματα αντιδράσεων με την απόφαση της να προχωρήσει σε ταυτόχρονη κυκλοφορία όλων των ταινιών της για το 2021 στις αίθουσες και το HBO Max, έκανε γνωστό ότι το Furiosa θα βγει στις αίθουσες στις 23 Ιουνίου του 2023.

Πρόκειται φυσικά για το prequel του Fury Road που είδαμε το 2015 και θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Furiosa σε νεαρή ηλικία. Τον ρόλο έχει πάρει το νέο αγαπημένο κορίτσι του Hollywood, η Anya Taylor-Joy που είδαμε πρόσφατα στο Queen's Gambit του Netflix. Μαζί της θα είναι οι Chris Hemsworth και Yahya Abdul-Mateen II ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει, όπως και σε όλες τις προηγούμενες ταινίες του Mad Max, ο George Miller.

To Fury Road αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς ξεπερνώντας τα 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ενώ ήταν υποψήφιο για δέκα όσκαρ (ανάμεσα τους και αυτό για την καλύτερη ταινία) κερδίζοντας τελικά τα έξι. Σε εκείνη την ταινία την Furiosa υποδύθηκε η Σαρλίζ Θέρον.

Πηγή