Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά


H δεύτερη ταινίας της αρχικής τριλογίας του Spider-Man θεωρείται και όχι άδικα από τις καλύτερες του είδους και μάλιστα αρκετά πριν το είδος των super-hero movies να γίνει τάση. Η ταινία είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του Σαμ Ράιμι και σε αυτήν είχε ξεχωρίσει ο Άλφρεντ Μολίνα στο ρόλο του Dr. Octopus, που είναι ένας από τους καλύτερους «κακούς» που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη.

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporte,r o Μολίνα επιστρέφει στον ρόλο για την τρίτη ταινία του Spider-Man που θα εντάσσεται φυσικά στο MCU και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, αφού είναι ήδη γνωστό ότι στην ταινία θα συμμετάσχει και ο Τζέιμι Φοξ στο ρόλο του Electro τον οποίο είχαμε δει στο Amazin Spider-Man 2 του 2014 με τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Η Marvel κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για την πλοκή της ταινίας αλλά... μυριζόμαστε multiverse που θα ενώσει τις τρεις διαφορετικές γενιές του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη. Η άτιτλη ακόμα ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021 και έρχεται μετά τη συμφωνία της Disney με τη Sony για συνέχεια της συνεργασίας τους για τουλάχιστον ένα ακόμα πρότζεκτ.

Πηγή