Από την επιστροφή του Τζόρτζ Κλούνεϊ στο The Midnight Sky μέχρι το θεατρικό του  Όγκαστ Γουίλσον


Αν κάτι μας παρηγορεί για την ώρα είναι το πρόγραμμα που μας περιμένει στο Netflix αυτόν τον μήνα. Είδαμε ήδη τις σειρές που έρχονται και σειρά έχουν οι ταινίες, στις οποίες ρίχνοντας μία ματιά, καταλαβαίνουμε ότι απέχουν χιλιόμετρα από τα μέχρι τώρα δεδομένα της πλατφόρμας. Από πού να πρωτοξεκινήσουμε;

Μετράμε την επιστροφή του Τζόρτζ Κλούνεϊ στο The Midnight Sky όπου παίζει και σκηνοθετεί, το MANK που η ιστορία του αλκοολικού Χέρμαν Μάνκιεβιτς προβλέπεται πολύ δυνατή και ακολουθεί το Ma Rainey's Black Bottom που βασίζεται σε θεατρικό του Όγκαστ Γουίλσον και πόσα άλλα...

mnk.jpg

MANK (04/12/2020)

Δεκαετία ’30. Ο καυστικός, αλκοολικός σεναριογράφος Χέρμαν Μάνκιεβιτς επαναπροσδιορίζει με την οπτική του το Χόλιγουντ ενώ προσπαθεί να τελειώσει τον “Πολίτη Κέιν”.

 

The Prom (11/12/2020)

Μια παρέα ξεπεσμένων σταρ του Μπρόντγουεϊ αναστατώνει μια μικρή πόλη της Ιντιάνας όταν παίρνει το μέρος μιας έφηβης που θέλει να πάει την κοπέλα της στον χορό αποφοίτησης.

grg.jpg

 

The Midnight Sky (23/12/2020)

Ένας μόνος επιστήμονας στην Αρκτική προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών που γυρνούν μετά την καταστροφή της Γης. Παίζει και σκηνοθετεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

blc.jpg

Ma Raineys Black Bottom (18/12/2020)

Η ένταση κορυφώνεται όταν η “μητέρα του μπλουζ” και η μπάντα της συναντιούνται σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο του 1927. Βασίζεται σε θεατρικό του Όγκαστ Γουίλσον.

 

Cops and Robbers (28/12/2020)

Μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο ποίημα-βίντεο που κυκλοφόρησε ως απάντηση στη δολοφονία του Αχμάντ Άρμπερι στις 6 Μαΐου 2020.

 

Canvas (11/12/2020)

Μετά από μια οδυνηρή απώλεια, ένας συντετριμμένος παππούς που παλεύει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωγραφική βρίσκει έμπνευση για νέες δημιουργίες.

 

A California Christmas (14/12/2020)

Με φόβο μη χάσει την ανεμελιά, ένας πλούσιος γόης παριστάνει τον βοηθό σε ράντσο για να αναγκάσει μια αγρότισσα να πουλήσει την οικογενειακή γη πριν από τα Χριστούγεννα.

clfr.jpg

Angelas Christmas Wish (01/12/2020 )

Η Άντζελα κάνει μια ευχή να ξανασμίξει η οικογένειά της έγκαιρα για τα Χριστούγεννα και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να πάει από την Ιρλανδία στην Αυστραλία.