Πολύπλοκες σχέσεις, άλυτα μυστήρια και χριστουγεννιάτικη διάθεση ''είναι στο πρόγραμμα''


Μπορεί να ψιθυρίζεται παράταση του lockdown ακόμη και παραμονές Χριστουγέννων, όμως δεν πτοούμαστε γιατί έχουμε Cinobo, ERTFLIX, Netflix και τόσα άλλα που αν γίνει πραγματικότητα το εφιαλτικό σενάριο για χριστούγεννα καραντίνας, θα σταθούν δίπλα μας...

Οι σειρές που έρχονται στην αγαπημένη πλατφόρμα, αν κρίνουμε από τη σύντομη περιγραφή τους, είναι τουλάχιστον ιντριγκαδόρικες και μας ψήνουν να τους δώσουμε μία ευκαιρία. Αδιέξοδες σχέσεις, σουρεαλιστικές οικογενειακές καταστάσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες και άλλα σκοτεινά (και μη) μας περιμένουν τον Δεκέμβρη.

Πού αλλού; Στο Netflix...

Bridgerton (25/12/2020)

Εμπνευσμένο από τα διάσημα μπεστ σέλερ, το “Μπρίτζερτον” ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

 

Chilling Adventures of Sabrina: Part 4  (31/12/2020)

Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα.

 

Tiny Pretty Things (14/12/2020)

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

 

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas) (11/12/2020)

Μια καθηγήτρια πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες… ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

 

The Holiday Movies That Made Us (01/12/2020)

Ξετυλίξτε τις αληθινές ιστορίες πίσω από αυτά τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα μπλοκμπάστερ, χάρη σε σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο.

 

Home for Christmas: Season 2 (18/12/2020)

Η Γιοχάνε προσαρμόζεται σε μια σχέση με προοπτικές, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέους γείτονες, πρώην και την προβληματική της οικογένεια.

 

Song Exploder: Volume 2 (15/12/2020)

Η σειρά συνεχίζεται με τους Killers, τη Νατάλια Λαφουρκάδε, την Dua Lipa και τους Nine Inch Nails να μοιράζονται όσα έζησαν καθώς έγραφαν τα τραγούδια τους.