Προλαβαίνεις εισιτήριο για να μάθεις ότι σε όλα τα μέρη μπορεί να ευδοκιμήσει ο έρωτας


3η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και το The Audition θα προβληθεί δωρεάν στις 20:00 για να δώσει (κυριολεκτικά) μία χαρμόσυνη νότα στη ζωή μας αφού η Νίνα Χος έρχεται αργά αργά το βράδυ να μας διδάξει πώς είναι δυνατόν να ερωτευτείς σε ένα μάθημα βιολιού. 

Να πούμε ότι η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό χώρο του εγκλήματος, μέσω της ιστοσελίδας δηλαδή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τρέξε και μπες στο www.filmfestival.gr  στις 20:00 για να την απολαύσεις. 200 μηδενικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για το κοινό (με σειρά προτεραιότητας). Το σύστημα κράτησης εισιτηρίων θα ανοίξει 15 λεπτά πριν την προβολή, δηλαδή στις 19:45. Αν δε κρατιέσαι για τη ταινία μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό που ήδη έχεις από το TIFF61. Εναλλακτική η δημιουργία καινούριου.

 

  «The Audition»

(Γαλλία – Γερμανία, 2019) 

ΣκηνοθεσίαΊνα Βάισε / Ina Weisse. ΣενάριοΔάφνη Χαριζάνη, Ίνα Βάισε. Με τους:  Nina Hoss, Simon Abkarian, Jens Albinus. Έγχρωμη, 99΄.  

Η Άννα Μπρόνσκι είναι δασκάλα βιολιού σε κάποιο ωδείο. Ενάντια στις συμβουλές των συναδέλφων της, ουσιαστικά επιβάλλει την προαγωγή ενός μαθητή της, του Αλεξάντερ, στον οποίο διακρίνει ένα σπάνιο μουσικό ταλέντο. Καθώς προετοιμάζει, με μεγάλη αφοσίωση, τον μαθητευόμενό της για τις τελικές εξετάσεις, αρχίζει να παραμελεί σταδιακά τον νεαρό γιο της Γιόνας, ο οποίος είναι επίσης μαθητής βιολιού. Με την ημέρα της τελικής ακρόασης να πλησιάζει, η Άννα πιέζει όλο και περισσότερο τον Αλεξάντερ, ζητώντας το τέλειο, με οποιοδήποτε κόστος …  

Ακολουθεί το τρέιλερ...