Σημείωσε τις ημερομηνίες, σε αφορούν


Βασιλικά δράματα, αναπάντεχοι χωρισμοί, οικογενειακά μυστικά και κάπου στο βάθος ντοκιμαντέρ με θέματα την  εξιχνίαση μίας δολοφονίας από το παρελθόν, την σκιαγράφηση της μουσικής διαδρομής του Σον Μέντες μέσα από μία μεγάλη περιοδεία του αλλά και την στενή παρακολούθηση πίσω απ΄τις κάμερες στα παρασκήνια λίγο πριν τη διεξαγωγή ενός τεράστιου θεατρικού event.

Έτσι κλείνει ο Νοέμβρης στη πλατφόρμα που νικάει τη βαρεμάρα της καραντίνας,το Netflix, και οι επιλογές που μας περιμένουν δεν είναι και λίγες...

Voices of Fire (20/11/2020)


Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την εκκλησία της γενέτειρας του Φαρέλ Γουίλιαμς που δημιουργεί την καλύτερη γκόσπελ χορωδία στον κόσμο με άγνωστα ταλέντα της κοινότητας.

Virgin River: Season 2 (27/11/2020)


Αρραβώνες. Μωρά. Χωρισμοί. Φόνοι. Αν και μικρή πόλη, το Βέρτζιν Ρίβερ κρύβει πολύ δράμα — και η Μελ Μονρό βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρό του.

Sugar Rush Christmas: Season 2 (27/11/2020)


Ο χρόνος κυλάει γρήγορα κι αυτήν τη φορά οι ζαχαροπλάστες μας πρέπει να δημιουργήσουν γιορτινά γλυκά με μοναδική εμφάνιση αλλά και γεύση.

Hillbilly Elegy (24/11/2020)


Με αφορμή ένα επείγον τηλεφώνημα, ένας φοιτητής Νομικής του Γέιλ επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Οχάιο, όπου αναλογίζεται την οικογενειακή ιστορία και το μέλλον του.

The Princess Switch: Switched Again (19/11/2020)


Λίγο πριν από τη στέψη της δούκισσας Μάργκαρετ, η Στέισι επεμβαίνει για να φτιάξει την ερωτική της ζωή. Όμως, μια νέα σωσίας ίσως προκαλέσει βασιλικά δράματα.

The Christmas Chronicles: Part Two (25/11/2020)


Η Κέιτ Πιρς, μια κυνική πλέον έφηβη, ξανασμίγει απροσδόκητα με τον Αϊ-Βασίλη με αφορμή έναν μυστηριώδη ταραχοποιό που απειλεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα... για πάντα.

ΝΤΟΚIΜΑΝΤΕΡ


Trial 4 (20/11/2020)


Έχοντας καταδικαστεί για τον φόνο ενός αστυνομικού ως έφηβος το 1993, ο Σον Έλις μάχεται για να αποδείξει την αθωότητά του και να ξεσκεπάσει τη διαφθορά στην αστυνομία.

Shawn Mendes: In Wonder (23/11/2020)


Κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας, αυτό το αυθόρμητο ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Σον Μέντες που συνειδητοποιεί τη δόξα, τις σχέσεις και το μουσικό του μέλλον.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (27/11/2020)


Αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει τις ετοιμασίες ενός ετήσιου μουσικού θεατρικού φαινομένου σε παραγωγή της Σχολής Χορού Ντέμπι Άλεν στο Λος Άντζελες.