''Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει'';


Ήταν αρχές Αυγούστου όταν ανακοινώθηκε η διάθεση του Vodafone TV σε όλους, χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος συνδρομητής σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας. Και η τιμή του πακέτου ήταν (και παραμένει) εξαιρετική, ενώ είναι πλήρως ανταγωνιστική απέναντι στο Netflix  με τα 6.30 ευρώ συνδρομή.

Φυσικά το μεγάλο όπλο της Vodafone σε αυτό το «παιχνίδι» ήταν η συμφωνία με το HBO, που προσέφερε στους πελάτες της τον τεράστιο κατάλογο του καναλιού αλλά και όλα τα επερχόμενα πρότζεκτ του HBO Max, αφού αυτή η υπηρεσία θα συνεχίσει να διατίθεται στις χώρες μέσα από τους παρόχους με τους οποίους έχει ήδη συμφωνίες.

 Σχεδόν τρεις μήνες μετά το λανσάρισμα της ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μόνο μέσω κινητού και tablet. Αν και από την πρώτη στιγμή υπάρχει η σημείωση ότι η εφαρμογή για Smart TV θα είναι σύντομα διαθέσιμη, ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για πότε θα κυκλοφορήσει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και το Screen Mirroring από το κινητό είναι κλειδωμένο μέσα από την εφαρμογή χωρίς να σε αφήνει δηλαδή να προβάλεις στην τηλεόραση ό,τι βλέπεις στο κινητό σου. Να τονίσουμε επίσης ότι η παρακολούθηση της υπηρεσίας δεν είναι δυνατή ούτε από desktop ή laptop.

Σε όλο αυτό το διάστημα προσφέρεται δωρεάν ο μήνας  για την παρακολούθηση του περιεχομένου, όμως, μέσα από αυτές τις συνθήκες που προαναφέραμε είναι δύσκολο να κρατήσεις τον χρήστη που έχει πληθώρα επιλογών στη διάθεση του...

Ελπίζουμε ότι αυτά τα θεματάκια θα λυθούν σύντομα γιατί είναι πραγματικά κρίμα να μην υπάρχει καλύτερη διαχείριση του premium περιεχομένου του HBO, που ανάμεσα σε άλλα το τελευταίο διάστημα έχει προσφέρει τα Third Day, Lovecraft Country και Raised By Wolves και μπορεί να κάνει το Vodafone TV μία πολύ καλή εναλλακτική του Netflix...

Πηγή