Εξαφανίσεις, προσωπικές ιστορίες, άγριοι τόποι και μυστήρια


Κι αν για κάτι άλλο, εκτός από τη πτώση της θερμοκρασίας, περιμέναμε εναγωνίως αυτόν τον Οκτώβρη είναι για όλα αυτά που μας περιμένουν στο Netflix. Εξιχνιάσεις ανθρώπων που συγγενείς και φίλοι είδαν τελευταία φορά χωρίς να το ξέρουν, ανεξερεύνητοι τόποι με πολλή ιστορία πίσω τους, βιωματικές εμπειρίες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια αλλά και γέλιο είναι όλα βασικά στοιχεία των ντοκιμαντέρ που έρχονται αυτό το μήνα στην πλατφόρμα που λατρεύουμε.

Από αύριο, 2 Οκτωβρίου, έως και τις 28 του μήνα σε περιμένουν όλα αυτά.

Πάρε μία πρώτη ιδέα...

Ο ΝΤΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
DICK JOHNSON IS DEAD 

Η κινηματογραφίστρια Κίρστεν Τζόνσον κι ο ηλικιωμένος πατέρας της σκηνοθετούν τον θάνατό του, ώστε να αντιμετωπίσουν τον αναπόφευκτο χαμό του με χιούμορ και θλίψη.

Έρχεται 2 Οκτωβρίου

 

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΤΕΝΜΠΟΡΟ: Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
DAVID ATTENBOROUGH: A LIFE ON OUR PLANET    

Ένας παρουσιαστής αφηγείται τη ζωή του και την εξελικτική ιστορία της ζωής στη Γη, για να θρηνήσει την απώλεια άγριων τόπων και να προσφέρει ένα όραμα για το μέλλον.

Έρχεται 4 Οκτωβρίου

 

BLACKPINK: LIGHT UP THE SKY
BLACKPINK: LIGHT UP THE SKY  

Τα μέλη του πετυχημένου κορεατικού γυναικείου γκρουπ BLACKPINK διηγούνται την ιστορία τους και περιγράφουν τα όνειρα και τις δυσκολίες πίσω από την εκρηκτική άνοδό τους.

Έρχεται 14 Οκτωβρίου

 

ΜΕΡΟΣ 2
ΑΛΥΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ
UNSOLVED MYSTERIES  

Αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ.

Έρχεται 19 Οκτωβρίου

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΗΣ ΣΑΚΚΑΡΑ
SECRETS OF THE SAQQARA TOMB    

qqua.jpg

Μια ομάδα αρχαιολόγων φέρνει στο φως ανεξερεύνητα περάσματα, στύλους και τάφους, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του πιο σημαντικού αιγυπτιακού ευρήματος τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια.

Έρχεται 28 Οκτωβρίου