Το τρέιλερ κυκλοφόρησε κιόλας


Μετά το trailer που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη DC Fandome, λογικά, ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί με τη νέα ταινία του Batman μπορούν να παραδεχθούν ότι ο Matt Reeves ξέρει τί κάνει.

Το trailer σκόρπισε ενθουσιασμό στους φανατικούς του Σκοτεινού Ιππότη αλλά η ταινία που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2021 είναι μόνο ένα κομμάτι από το νέο σύμπαν του Gotham που φτιάχνει ο σκηνοθέτης.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, στο HBO MAX θα προβληθεί μία σειρά που θα ασχολείται με τη διαφθορά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και ο Reeves το βράδυ του Σαββάτου μας έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για το νέο πρότζεκτ...

Αφού μάθαμε, λοιπόν, ότι η ταινία του Batman θα εξελίσσεται στη δεύτερη χρονιά που ο Bruce Wayne αποφασίζει να γίνει μασκοφόρος εκδικητής, ο σκηνοθέτης που είναι και παραγωγός στη σειρά είπε ότι αυτή θα διαδραματίζεται λίγο νωρίτερα. Την πρώτη χρονιά του Batman.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η διαφθορά που έχει φτάσει παντού και θα δούμε την ιστορία από την οπτική ενός αστυνομικού που δίνει μάχη για την ψυχή του.

Η παρουσία του Batman στη σειρά θα υπάρχει μόνο ως φήμη τουλάχιστον στα πρώτα της βήματα. Τώρα, το αν θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον να κάνει πέρασμα από αυτήν, θα κριθεί φυσικά από την επιτυχία των πρότζεκτ. Η πρεμιέρα της λογικά θα γίνει πριν από την ταινία. Σε περίπτωση που δεν έχετε δει ακόμα το trailer το έχουμε ξανά εδώ για εσάς.

Πηγή