τί μας περιμένει;


Εξαφανίσεις, μαρτυρίες, έρευνες και διάφορες προσωπικές περιπέτειες. Είναι όλες καταστάσεις που αυτόν τον μήνα θα κάνει close up το Netflix μέσα απο ντοκιμαντέρ που θα δούμε.

Από σήμερα κιόλας, 1η Ιουλίου, έχουμε την επιστροφή των Άλυτων Μυστηρίων. Μιας σειράς που μας είχε στοιχειώσει μέσα από τη παρουσίαση περίεργων ιστοριών εξαφάνισης, θανάτων και άλλων ανεξιχνίαστων μυστηρίων.

Τί άλλο μας περιμένει τον Ιούλιο;

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

05UNSOLVEDc-superJumbo.jpg

Άλυτα Μυστήρια (01/07/2020)

Unsolved Mysteries

Η θρυλική σειρά επιστρέφει με ανεξήγητες ιστορίες εξαφάνισης, θανάτων και παραφυσικών φαινομένων, ελπίζοντας ότι οι θεατές έχουν το κλειδί για να λύσουν τα μυστήρια.

legend-of-walter-mercado.jpg

Με Πολλή Αγάπη: Ο Θρύλος του Γουόλτερ Μερκάδο (08/07/2020)

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

Ο αστρολόγος Γουόλτερ Μερκάδο, με 120 εκατομμύρια θεατές στο ζενίθ του, ήταν μοναδικός: αέρινος για την μπρουτάλ κοινωνία, αφελής επιχειρηματίας, μια όαση ελπίδας.

AAAABXASc8fBBlobFN3GpuZFdnAJwq8mK6KhOj6c7QMEgDzO7-JPDxkGslqyiKWp1U7aWiWiDEjmCL55it5_p2_E5mFmNkAy.jpg

Ναρκωτικά: Μια Σκοτεινή Αγορά: Σειρά μίας σεζόν (14/07/2020)

The Business of Drugs: Limited Series

Για να δείξει πώς τα ναρκωτικά ωθούν τους ανθρώπους σε ριψοκίνδυνες ή φονικές συμπεριφορές, μια πρώην αναλύτρια της CIA ερευνά οικονομικά στοιχεία για 6 παράνομες ουσίες.

Fear City: Νέα Υόρκη εναντίον Μαφίας: Σειρά μίας σεζόν (22/07/2020)

Fear City: New York vs The Mafia: Limited Series

Ακολουθήστε τους ρεπόρτερ της Indianapolis Star που αποκάλυψαν τις πράξεις κακοποίησης του γιατρού Λάρι Νασάρ και ακούστε μαρτυρίες αθλητριών, όπως η Μάγκι Νίκολς.

Street Food: Λατινική Αμερική (22/07/2020)

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ταξιδεύει σε έξι χώρες και εξερευνά τη ζωντανή γαστρονομία σε μέρη όπως η Οαχάκα στο Μεξικό και το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Last-Chance-U-season-5-release-date.jpg

Τελευταία Ευκαιρία: Λέινι (28/07/2020)

Last Chance U: Laney

Η σειρά ντοκιμαντέρ για το νεανικό κολεγιακό ποδόσφαιρο πηγαίνει στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας και παρουσιάζει τους Αετούς του κολεγίου Λέινι, με προπονητή τον Τζον Μπιμ.