Εγκέφαλος της ιδέας ο Πάμπλο Λαραΐν


Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ, το πρόσωπο που είχε σημαδέψει τις καρδιές μας αρχικά στο Twilight και που τώρα ετοιμάζεται να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «Spencer».

Ένα φιλμ που θα πιάσει το νήμα από τις αρχές της δεκαετίας του 90, τότε που η Νταϊάνα άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ο τελευταίος τίτλος που θα της ταίριαζε στη ζωή της θα ήταν εκείνος της βασίλισσας πλάι στο πλευρό του Πρίγκιπα Κάρολου.

«Ολοι ή τουλάχιστον όλοι στη γενιά μου, μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα» εξηγεί ο Λαραΐν. «Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Οταν όμως κάποια λέει ότι δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλά ο εαυτός μου, είναι μια μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή στο παραμύθι. Μια τέτοια απόφαση ήταν κάτι που με εξέπληττε πάντα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πάρεις. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η καρδιά της ταινίας μας»

unnamed (3).jpg

Η σκηνοθετική ιδέα πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά το 2021 καθώς τότε λέγεται ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Κατά την άποψη του Λαραΐν  η Στιούαρτ είναι μια από «σπουδαίες ηθοποιούς των ημερών μας και μπορεί να να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. Μπορεί να είναι μυστηριώδης και εύθραυστη, αλλά τελικά πολύ δυνατή την ίδια στιγμή το οποίο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ για τον ρόλο. Ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και η οδός μέσω της οποίας προσεγγίζει τον χαρακτήρα, είναι εξαιρετικά όμορφος. Νομίζω ότι θα παραδώσει κάτι συγκλονιστικό και γεμάτο μυστήριο».