Όλες οι αλλαγές στις κινηματογραφικές πρεμιέρες


H κινηματογραφική βιομηχανία προσπαθεία αρκετά να σταθεί ξανά στα πόδια της.Τα βήματα, όμως, που γίνονται είναι μικρά και τα στούντιο παραμένουν επιφυλακτικά, αφού το άνοιγμα των αιθουσών γίνεται σταδιακά.

Έτσι, είχαμε μία ακόμα μεγάλη ανακατάταξη στον προγραμματισμό των κινηματογραφικών προβολών, αυτή τη φορά από τη Warner Bros.

Αρχικά, μετέφερε την πρεμιέρα του ''Tenet'' του Κρίστοφερ Νόλαν από τις 17 στις 31 Ιουλίου. Αυτή η αλλαγή όμως μας αφήνει ανεπηρέαστους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τη βλέπαμε στη χώρα μας πριν τα τέλη του Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα είχαμε μία ακόμα αλλαγή στην πρεμιέρα του ''Wonder Woman 1984'' που πλέον πήγε στις αρχές του Οκτώβρη, το Σαββατοκύριακο που πέρυσι εκείνη την εποχή η ταινία του Joker έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντότ έχει αλλάξει τέσσερις φορές ημερομηνία πρεμιέρας, αφού από τον Δεκέμβριο του 2019 πήγε στον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, πριν μεταφερθεί στις αρχές Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε και στη συνέχεια λόγω κορωνοϊού τον Αύγουστο.

Άλλη μία σημαντική τροποποίηση έγινε στην τέταρτη ταινία του Matrix που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2021. Πήγε σχεδόν έναν χρόνο μετά, στον Απρίλιο του 2022, κάτι που είναι λογικό αφού τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω πανδημίας και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Στη θέση του Matrix 4 πήγε το ''Godzilla vs. Kong'' που ήταν προγραμματισμένο αρχικά για το ερχόμενο φθινόπωρο. Όλα αυτά θα παραμείνουν σταθερά σε περίπτωση που επιστρέψουμε σε μια πραγματική κανονικότητα, ελπίζοντας ότι δεν θα μας χτυπήσει ξανά η πανδημία το επόμενο διάστημα.

Πηγή